Over ons

Omschrijving:
Het Gemeentelijk Gymnasium Hilversum (GGH) is een zelfstandig gymnasium met 850 leerlingen en 100 personeelsleden. We bieden een inspirerende leeromgeving met als uitgangspunt een brede klassieke vorming. Van de Inspectie van het Onderwijs ontving het GGH in januari 2022 het predicaat Excellente School.
We zijn een modern gymnasium dat handelt en denkt vanuit een mondiaal perspectief. De uitdagingen van de toekomst vragen bij uitstek om gymnasiale vaardigheden: probleemoplossend, empathisch en creatief denken evenals de capaciteit je genuanceerd uit te kunnen drukken.
 
We bieden een kleinschalige fijne omgeving met een ambitieuze leercultuur. Er is een zeer breed aanbod met veel aandacht voor Kunst, Cultuur en de Bètavakken. De ontwikkeling van de leerling - op zowel intellectueel als persoonlijk vlak - is wat de school drijft en gaan in elk leerjaar dan ook hand in hand. 

Ons team is overzichtelijk, hecht en van alle leeftijden. We hebben veel plezier met elkaar en collega's blijven vaak lang op school werken. We helpen elkaar en er is ruimte voor sociale activiteiten rondom het werk.

Bij Stichting Gemeentelijk Gymnasium is de volgende vacature beschikbaar: