Over ons

Stichting BOOR 
Stichting BOOR verzorgt het openbaar (speciaal) basisonderwijs, voortgezet onderwijs en (voortgezet) speciaal onderwijs in Rotterdam en omgeving. In totaal zijn er zo'n 75 scholen, waar dagelijks aan ongeveer 30.000 kinderen wordt lesgegeven met ruim 3.500 medewerkers. Iedere school heeft zijn eigen profiel en karakter. Dit betekent dat wij voor ieder kind een passende school hebben. Wij vergroten de kansen van onze leerlingen in Rotterdam en omgeving. Daarnaast is het onze visie leerkrachten en docenten in te zetten vanuit mobiliteit en flexibiliteit. Carriere maken op verschillende scholen in diverse posities is met Stichting BOOR als werkgever geen probleem.

BOOR Services
BOOR Services is het servicebureau binnen BOOR met een hoogwaardig dienstenaanbod voor het BOOR-bestuur en de scholen vallend onder de koepel van BOOR. Daarnaast heeft het servicebureau een regisserende en sturende verantwoordelijkheid. Niet het uitvoeren van vooraf overeengekomen taken staat centraal, wel het werken aan de realisatie van vooraf overeengekomen opbrengsten. Binnen BOOR Services zijn diverse expertisegebieden ondergebracht, waaronder advies en beleid, centrale inkoop, communicatie, finance & control, huisvesting & facilitair, HRM, juridische zaken en onderwijskwaliteit.

BOOR Werkt 
BOOR Werkt is een belangrijke schakel in de uitvoering onze missie, uiteindelijk wordt er vanuit deze afdeling gezorgd voor díe leerkracht die het verschil voor de klas maakt. Hoe Boor Werkt dit doet? Door hun recruiters te laten zoeken naar de beste mensen, of door de inzet van poolmedewerkers van BOOR Selectie, een onderdeel van BOOR Werkt, of door de inzet van zij instromers. Kortom: in, door-, zijstroom van personeel, alles verloopt via BOOR Werkt.

Bij Stichting BOOR - Regio Rotterdam zijn de volgende 3 vacatures beschikbaar: