Over ons

Eduvier
Eduvier verzorgt speciaal onderwijs voor leerlingen in de basisschoolleeftijd en biedt leerlingen van 12 tot 20 jaar praktijkonderwijs en voortgezet speciaal onderwijs van vmbo tot en met havo/vwo-niveau. De leerlingen krijgen extra begeleiding omdat ze bijvoorbeeld een vorm van autisme of gedragsproblemen hebben of moeite hebben met leren. Naast onderwijs realiseren we ook arbeidstoeleidingstrajecten en verzorgen we advies en begeleiding op maat voor reguliere scholen die werken met leerlingen met speciale onderwijsbehoeften.
 
De locatie
De Stedenschool verzorgt het onderwijs voor leerlingen van 12 tot 25 jaar in de Justitiële Jeugdinrichting ( JJI) Lelystad, onderdeel van Intermetzo/Pluryn. Een JJI is een instelling waar jongeren behandeld worden in het kader van een PIJ maatregel (plaatsing in een justitiële jeugdinrichting) of jeugddetentie. Ook verblijven er jongeren die in voorlopige hechtenis zitten in afwachting van een rechterlijke uitspraak.
 
De functie
Als leerkracht/mentor geef je les en begeleid je jouw leerlingen bij hun schoolloopbaan. Je stelt Ontwikkeling Perspectief Plannen (OPP) op en voert deze uit. Ook onderhoud je contacten met groepsleiders (vervangende ouders), scholen en instellingen en neem je deel aan diverse overleggen binnen en buiten de school.
 
Profiel
  • Je beschikt over een afgeronde PABO, een afgeronde Master SEN is een pré;
  • Je hebt een daadkrachtige, oplossingsgerichte en zelfstandige werkhouding en de benodigde pedagogische en didactische vaardigheden;
  • Je bent in staat je leerlingen een gestructureerde leeromgeving te bieden;
  • In het contact met leerlingen, ouders, collega’s en externe specialisten komen jouw communicatieve en sociale vaardigheden goed van pas;
  • Je bent op zoek naar een uitdagende werkomgeving en wilt graag binnen het speciaal onderwijs aan de slag;
  • De specifieke doelgroep en setting spreken je aan.
 
Wij bieden
Wij bieden een uitdagende baan en een team met betrokken en enthousiaste collega’s. De Stedenschool maakt deel uit van Eduvier onderwijsgroep. Werken bij Eduvier betekent werken bij een professioneel lerende organisatie, die je ruime mogelijkheden biedt voor je eigen professionele ontwikkeling. Conform de CAO Primair Onderwijs ontvang je een salaris van maximaal € 3686,-- bruto per maand bij een volledige werkweek (schaal LB). De functie is per direct beschikbaar.

Meer informatie?
Wil je meer weten over Eduvier onderwijsgroep of over bovengenoemde locatie bezoek dan onze website www.eduvier.nl. Voor specifieke informatie over deze vacature kun je contact opnemen met de heer Frits Diepenbroek, directeur De Stedenschool telefoonnummer
06 – 22912797.
 
Interesse?
Ben jij de onderwijsprofessional die wij zoeken, mail dan je CV met motivatie vóór 10 oktober 2017 naar vacature@eduvier.nl onder vermelding van het vacature nummer 2017-26.