Over ons

Het Stedelijk Gymnasium Haarlem (sghaarlem.nl) is een middelgroot categoraal gymnasium, gelegen in het historisch hart van Haarlem. De school telt op het ogenblik ruim 830 leerlingen en circa 120 personeelsleden. Het is een school waar leerlingen wegwijs worden gemaakt in de moderne wereld, met respect voor historische tradities.
 
Het Stedelijk Gymnasium Haarlem maakt onderdeel uit van de Onderwijsstichting Zelfstandige Gymnasia (OSZG). De samenwerking binnen het bestuur heeft als doel de voordelen van schaalvergroting te benutten, terwijl het karakter van zelfstandige kleine scholen behouden blijft.
 
Het Stedelijk Gymnasium Haarlem is niet alleen een hele leuke school om te werken, maar biedt ook goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Voor nieuwe collega's en startende docenten is er gedegen begeleiding. De school heeft een ruim professionaliseringbudget en stimuleert medewerkers om na te denken over een originele invulling daarvan. Medewerkers kunnen een laptop in bruikleen van de school krijgen voor thuiswerk. Verder heeft de school een loopbaanbeleid voor bevoegde eerstegraads docenten waarbij een beoordeling naar LD tot de carrièremogelijkheden behoort.

Bij Stedelijk Gymnasium Haarlem is de volgende vacature beschikbaar: