Over ons

PASSIE VOOR LOGISITIEKE UITDAGINGEN

In een wereld die steeds meer wordt gestuurd door digitalisering en maximale flexibiliteit vereist, creëren onze medewerkers slimme logistieke oplossingen met state-of-the-art technologieën. De vraag naar complexe en innovatieve oplossingen neemt toe. Samen werken we in een inspirerende, innovatieve en veilige werkomgeving in Nederland. Onze opdrachtgevers zijn veelal A-merken met de meest uiteenlopende logistieke, technische en IT-systemen. 

ls toonaangevende leverancier van totaaloplossingen is SSI SCHÄFER altijd op zoek naar betrokken medewerkers die de toekomst van intralogistiek willen vormgeven. Ons assortiment is breed. Van magazijnstellingen of mezzanines, dynamische opslag- en logistieke systemen met AGV-voertuigen tot complete warehouse managementsystemen.

Iedere dag creëren wij met 10.500 medewerkers in circa 70 werkmaatschappijen en 10 fabrieken wereldwijd slimme totaaloplossingen met state-of-the-art technologieën voor de logistieke vraag van morgen. Systemen die klaar moeten zijn voor de vraag van morgen! Wil je meer weten? Kom naar onze online informatie-bijeenkomst op 14 mei of 4 juni. 

Ontdek je carrièremogelijkheden in de intralogistiek

Op donderdag 14 mei en 4 juni a.s. organiseert SSI SCHÄFER een virtuele informatiebijeenkomst over het project bij bol.com in Waalwijk. Via een link kom je in de virtuele informatiebijeenkomst. Naast een kennismaking met medewerkers van SSI SCHÄFER, is er informatie over het project, de omvang, de werkzaamheden en een virtuele rondleiding door het warehouse. Zo kunnen we de dynamiek en de uitdagingen van de werkzaamheden virtueel laten zien. Tussentijds kun je via de chat vragen stellen. 

  • Waar: Online virtuele informatieijeenkomst
  • Wanneer: 14 mei en 4 juni 2020
  • Tijd: start 19.15 uur, einde 20.30 uur

Deze avond is een must als je

• Met de modernste technieken in een internationale setting wilt werken
• In het grootste distributiecentrum van Europa jouw talent tot bloei wil laten komen
• Onderdeel wil zijn van een compleet nieuw team van SSI SCHÄFER in Nederland voor bol.com

Meld je aan via de link: https://werkenbijssischaefer.nl/vacatures/20/ja-ik-kom-kijken-bij-bolcom-in-waalwijk/focus

Bij SSI SCHÄFER zijn de volgende 14 vacatures beschikbaar: