Over ons

Welkom op het Spaarne College! Wij zijn een school in Haarlem met ongeveer 850 leerlingen voor vmbo theoretische leerweg/mavo, de nieuwe leerweg en de basis- en kaderberoepsgerichte leerweg. Wij maken deel uit van Dunamare onderwijs.

Het Spaarne College ligt in een groene omgeving tussen de Verspronckweg en de Randweg in Haarlem in. Het gebouw stamt uit 2011 en is dus relatief nieuw. Onze ruimtes zijn groot en transparant opgezet. De praktijklokalen zijn allemaal op de begane grond en te bewonderen vanuit de gangen.Onze bezoekers geven vaak aan dat er een prettige en warme sfeer hangt in onze school. Ook nieuwe docenten voelen zich snel opgenomen in het team!

Ondersteuning

Leerlingen die extra ondersteuning nodig hebben, kunnen rekenen op een breed ondersteuningsaanbod. Denk aan een stevig mentoraat, trainingen in kleine groepen, of kortdurende individuele begeleiding vanuit ons ondersteuningsteam. Vanuit een handelsgerichte werkwijze (HGW) blijven we de onderwijskwaliteit en begeleiding aan onze leerlingen verbeteren, waarbij we onderwijstaken aan de zes verschillende rollen van de docent koppelen. Alles om het maximale uit onze leerlingen te halen!     


Bij Spaarne College zijn de volgende 2 vacatures beschikbaar: