Over ons

Specialist in smoke, grill, browning en cooking flavours

 

 Wil je bijdragen aan een betere gezondere wereld, kom dan werken bij ons. Verduurzaming van voeding op een wijze waar je van te voren nooit over hebt nagedacht. Bij Smoky Light telt iedereen mee, we doen het samen, in welke functie dan ook. JIJ DOET ERTOE. 

Wij leveren onze specialistische, geavanceerde producten aan de voedingsindustrie. Gezamenlijk met onze klant kijken wij naar de nieuwste foodtrends zodat we daar samen met onze klant op in kunnen spelen. Wij streven er naar om samen met o.a. productontwikkelaars van bestaande en nieuwe klanten, mooie nieuwe duurzame voedingsproducten tot stand te brengen. Hierbij is een prettig en optimaal klantcontact essentieel. Zo komen we gezamenlijk tot de beste ideeën en mooiste eindproducten.

Smoky Light is continu bezig om ons assortiment binnen de B2B voedingsmiddelenindustrie uit te breiden en verder te versterken. Onze klanten zijn topbedrijven die het beste vragen en van ons krijgen.

Productgroepen waarin we gespecialiseerd zijn:

  • Smoke, grill, roasting en cooking flavours, Browning solutions & applications.

  • Kaas-, boter-, room-, en zuivelconcentraten.

  • Gecontroleerde biologische voedingsgrondstoffen.

Voorbeelden van bekende producten waar wij aan bijdragen: vegetarische en andere rook- en knakworsten, vlees, vis & kaasconcepten, soepen & sauzen van A-merken, kruiden- en specerijen, burgers van grote fast food ketens, grote chips fabrikanten en veel meer.

Om het gehele proces van ontwikkeling tot vervolgleveringen prettig en goed te laten verlopen, hebben wij iemand zoals jij nodig! 

Kijk ook op onze website:     www.smokylight.nl Bij Smoky Light B.V. is de volgende vacature beschikbaar: