Over ons

Specialist in smoke, grill, browning en cooking flavours

Smoky Light heeft zich sinds 1995 gespecialiseerd op Red Arrow producten. Ons team van specialisten heeft de specifieke kennis in huis om de totale voedingsindustrie te adviseren en te ondersteunen in product- en procesontwikkelingen.  www.smokylight.nl 

“Wij streven ernaar om samen met o.a. productontwikkelaars van bestaande en nieuwe klanten mooie voedingsproducten tot stand te brengen en een prettig klantcontact te onderhouden.”

 

Wij als Smoky Light zijn continue bezig om ons assortiment binnen de voedingsmiddelenindustrie B2B, uit te breiden en te versterken. We kijken naar de nieuwste trends zodat we daar samen met onze klant op in kunnen spelen. Onze klanten zijn topbedrijven die het beste vragen en krijgen. Om dit alles goed en soepel te laten verlopen hebben wij jou nodig! Als binnendienst collega ben je tenslotte de spil van het bedrijf.

 

Productgroepen waarin we gespecialiseerd zijn:

  • Smoke- grill- roasting- en cooking flavours, browning solutions & applications.
  • Kaas- boter- room- en zuivelconcentraten.
  • Gecontroleerde biologische voedingsgrondstoffen.

 

Voorbeelden van bekende producten waar wij aan bijdragen: vegetarische en andere rook- en knakworsten, vlees, vis & kaasconcepten, soepen & sauzen van A-merken, kruiden- en specerijen, burgers van grote fast food ketens, grote chips fabrikanten en veel meer.

 

Kijk ook op onze website:     www.smokylight.nl 

Bij Smoky Light B.V. zijn de volgende 2 vacatures beschikbaar: