Waarom onze organisatie

Smartwares biedt je de mogelijkheid om opleidingen en trainingen te volgen
Naast hard werken is gezelligheid voor ons ook heel belangrijk.
Naast een goed salaris bieden we aantrekkelijke secundaire voorwaarden.

Wij bieden

Pensioen
Werken vanuit huis mogelijk
Vakantiegeld

Onze recruiter

Marion Bertens

Over ons

Expert op het gebied van veiligheid en verlichting
Al jarenlang is Smartwares een expert op het gebied van veiligheid, beveiliging en verlichting. Ons doel is om producten te creëren die het leven in en rond jouw huis aangenamer, veiliger en comfortabeler te maken. Met een breed scala aan preventie- en (brand)beveiligingsproducten, huisautomatisering en verlichting biedt Smartwares veel toegankelijke producten die betaalbaar en gebruiksvriendelijk zijn voor iedereen.Onze waarden

Gelijkwaardigheid
Onze teams zijn divers door verschillende achtergronden, nationaliteiten, culturen en talen en samen zorgen we voor een fijne werksfeer.
Open
Open, toegankelijk en informeel zijn kenmerken die onze collega’s typeren.
Klantgericht
Wij geloven dat iedereen ter wereld toegang moet hebben tot een veilig, slim en comfortabel huis.
Samen
Wij geloven in een ‘samen’. Daarom bieden we een ondersteunende en stimulerende werkomgeving waarin we samen gaan werken aan jouw groei en ontwikkeling.
LET’S START SOMETHING NEW, SAY HELLO!
Drika van Brandenburg - van Roestel
Drika van Brandenburg - van Roestel HR Officer

Bij Smartwares Group zijn de volgende 10 vacatures beschikbaar:

Hoe ziet je sollicitatieprocedure eruit?

Sollicitatie
Leuk dat je interesse hebt! Je kan bij ons solliciteren via het vacatureoverzicht. Zoek de vacature die bij je past en klik op de button ‘solliciteren’.
Beoordeling
Wij gaan jouw sollicitatie zorgvuldig bekijken. We streven ernaar om jou binnen 2 weken een reactie te geven. Als we enthousiast zijn nodigen we je uit voor een eerste gesprek.
Eerste interview
Tijdens onze kennismaking proberen we een goede indruk te krijgen van jou als persoon en je capaciteiten. We kijken of er een klik is en of je past bij Smartwares.
Tweede interview
Goed nieuws, het eerste gesprek is positief verlopen! Tijdens het tweede gesprek gaan we dieper in op de inhoud van de functie en je gaat in gesprek met andere collega’s.
Aanbod
Nog steeds in de running? Dan ontvang je een aanbod van ons. We bespreken de voorwaarden en het salaris met elkaar. Je bent er bijna….
Aangenomen
Getekend? Welkom bij Smartwares Group! Je bent nu officieel onze collega en er staat een leuke eerste introductieperiode op je te wachten. Proost op een mooie samenwerking!