Waarom onze organisatie

Echt Gouds vakmanschap!
Vakmensen! Onze enthousiaste en betrokkene collega’s.
We investeren in onze vakmensen.

Wij bieden

Salarisschaal conform CAO
Vakantiedagen
Opleidingsbudget

Onze recruiter

Over ons

Slangen Staal is een machinefabriek, constructie- en reparatiebedrijf, dat staal- en roestvaststaalwerk maakt voor de aannemerij, weg- en waterbouw, overheid, industrie en ingenieursbureaus. Wij hebben constructiewerk, verspaning en montage onder één dak. Hierdoor zijn wij in staat flexibel op de veelzijdige behoeften van de klant in te spelen.

 

Wij zijn ook actief in de Infrastructuur op het gebied van beweegbare bruggen, van onderhoud tot renovatie. Wij hebben een groeiend aantal onderhoudscontracten waarin regulier onderhoud, maar ook storingen en calamiteiten worden uitgevoerd. De klant staat bij ons centraal en wordt zo veel mogelijk ontzorgt.   

 

Ons team bestaat nu uit bijna 30 gedreven en vakkundige medewerkers collega’s. Onze medewerkers krijgen een hoge mate van zelfstandigheid en we bieden volop ruimte om te bouwen aan je loopbaan en persoonlijke ontwikkeling.Onze waarden

Traditioneel
Echt Gouds vakmanschap.
Samen
Samen. Behulpzaam.
Stabiliteit
Wat eens – 5 generaties geleden – als smederij begon, heeft zich met name in de laatste decennia ontwikkeld tot een modern geoutilleerde machinefabriek en constructie- en reparatiebedrijf.
Kundig
Vakmanschap
Klantgericht
Onze klanten staan centraal.
Persoonlijke ontwikkeling
Onze medewerkers krijgen een hoge mate van zelfstandigheid en we bieden volop ruimte om te bouwen aan je loopbaan en persoonlijke ontwikkeling.

Hoe ziet je sollicitatieprocedure eruit?

Sollicitatie
De eerste stap is solliciteren via onderstaande button.
Eerste reactie
We gaan snel aan de slag met jouw sollicitatie en nemen we contact met je op.
Eerste interview
We maken kennis tijdens een 1ste kennismakingsgesprek.
Aangenomen
Als we beiden vinden dat we matchen, dan ontvang je snel een aanbod en gaan wij aan de slag met het voorbereiden van jouw inwerkperiode.