Waarom onze organisatie

Werken in een gemotiveerd team
Vaste werktijden en dagen
Afwisselend werk en ruimte voor ontwikkeling

Wij bieden

Salarisschaal conform CAO
Vakantiegeld
Reiskostenvergoeding

Over ons

Wij hebben een moderne slagerij waar nog op een ouderwedse manier geslagerd word. Zo verwerken wij wekelijks, rund-, kalfs-, varkens- en lamsvlees tot de mooiste producten. En maken we in onze eigen worstmakerij nog een diversiteit aan vleeswaren waaronder drie heerlijke ham soorten, de Haagsche berlinner en rookvlees. 

In onze keuken word dagelijks door een team van vijf koks de lekkerste maaltijden gekookt. Dit varieerdt van Hollandse stamppotten in de winter, tot Franse stoofgerechte, Indische en Thaise noodles en curry's en pasta uit Italie. Te veel om op te noemen.

En zoals een echte slager betaamd  verwerken wij ons vlees van kop tot staart en trekken wij dus heerlijke boullions om verschillende soepen van te maken.

We werken in een gezellig team van plus 20 collega's verdeeld over drie afdelingen. Winkel, worstmakerij en keuken. Deze afdelingen hebben ieder hun eigen werkzaamheden en verrantwoordelijkhied. Maar werken ook aan een gezamelijk doel. En dat is om iedere klant tevreden de deur uit te laten gaan en uit te nodigen om de volgende keer weer terug te komen.

 Onze waarden

Innovatief
Met onze slagerij proberen wij voorop te lopen in de trent. Dit lukt ons mede door de invoed en inzet van onze medewerkers.
Stabiliteit
Wij werken met vaste roosters, zo weet je altijd waar je aan toe bent.
Traditioneel
In onze slagerij verdaardigen we dagelijks nog huisgemaakte vleeswaren en word er gewerkt met vers rund-, kalfs-, lams- en varkensvlees.
Familiebedrijf
Ons familiebedrijf kent zijn oorsprong al 100 jaar gelden in Oegstgeest. Hiervan zijn wij al meer dan 50 jaar in den Haag gevestigd
Duurzaamheid
Door de combinatie van onze slagerij en onze keuken, kunnen wij ons product nog beter verwaarden. Zo kunnen wij alles van kop tot staart gebruiken en hoeft er niks weg gegooit te worden.
Klantgericht
Ons product bestaat voor een belangrijk deel uit het bedienen van klanten. Daarom is klantgericht zijn en service bepalend voor ons succes.
Ik had nooit verwacht om nog bij zo’n luxe slagerij te werken. Het team is groot en het werk afwisselend. Van het brede en luxe assortiment worden alle producten zelf gemaakt. De winkel is druk en ik kom af en toe moe thuis, maar ik werk hier met plezier.
Jos van Loenen. Winkel slager

Bij Slagerij van der Zalm zijn de volgende 3 vacatures beschikbaar:

Hoe ziet je sollicitatieprocedure eruit?

Sollicitatie
Stuur je CV en een motivatie waarom jij de juiste kandidaat bent voor ons
Eerste interview
Na je sollicitatie nodigen we je uit voor een kennismakingsgesprek
Proefdag
Als er een wederzijdse klik is nodigen we je uit voor een proefdag. Op deze dag ga je onder begeleiding aan het werk in je toekomstige functie. Zo kan je even proeven hoe het is om bij ons te werken.
Bespreking proefdag
Aan het einde van je proefdag bespreken we je proefdag. Hoe is het gegaan, wat vind je van het werk, collega's, werksfeer etc.
Aangenomen
Als het een wederzijdse match is dan word je aangenomen. We maken dan de papieren in orde en maken een afspraak voor het bespreken van het contract, salaris en arbeidsvoorwaarde.