Waarom onze organisatie

SkippyPepijn is een maatschappelijk betrokken organisatie zonder winst oogmerk
Medewerkers zijn het hart van onze organisatie

Wij bieden

Salarisschaal conform CAO
Pensioen
Periodiek (bij)scholing geboden

Over ons

Wie zijn wij?

Wij zijn SkippyPePijN. De leukste maatschappelijke kinderopvang voor 0 t/m 12 jaar in Pijnacker, Nootdorp en Delfgauw!

SkippyPePijN is een gezonde en stabiele organisatie en al jarenlang een sterke en betrouwbare partner in de kinderopvang.

Wij hebben gezonde kinderopvang, ontwikkeling - en medezeggenschap van zowel kinderen als personeel hoog in het vaandel staan. Zo is onze pedagogische cirkel niet alleen toepasbaar op het werk met de kinderen, maar ook onze gids in contact met collega's / medewerkers. Onze pedagogische cirkel is ontwikkeld met de kinderen, de ouders en ons personeel. Je vindt hem op onze site.

 

We hebben 11 kindercentra, met  groepen kinderdagopvang (0-4 jaar), peuterspeelzaal/peuteropvang (2½-4 jaar) en buitenschoolse opvang (4-12 jaar).  Bij Skippy/PePijN werken ruim 270 betrokken en enthousiaste medewerkers en 60 vrijwilligers. 

Kinderen van 0 tm 4 jaar bezoeken onze KDV's met veel plezier. De Peuteropvang ontvangt de kinderen in de leeftijd van 2 tm 4 jaar. Op onze BSO groepen ontvangen we kinderen in de leeftijd van 4 tm 12 jaar.

 

Alle kinderen spelen bij ons op hun eigen wijze en in hun eigen omgeving. Wij begeleiden de kinderen  daarin, door veel met ze te praten en uit te leggen.

We bieden uitdagende activiteiten aan waarmee alle kinderen zich op hun eigen niveau geborgen en uitgedaagd tegelijk mogen voelen. Zo helpen wij ieder kind zich spelenderwijs te ontwikkelen. Spelend wijs niet voor niets is ons motto!Onze waarden

Duurzaamheid
Gezonde en groene kinderopvang vinden wij belangrijk
Respect
Respect voor elkaar is 1 van onze kernwaarden. Dat geldt voor onze medewerkers en de kinderen.
Ontwikkelen van kinderen en medewerkers is 1 van onze kernwaarden
Humor
Past bij ons
Samen
Samen werken, samen ontwikkelen, dat vinden we belangrijk
Verantwoordelijkheid nemen
Eigen regie nemen, en verantwoording dragen voor eigen en gezamenlijk werk en welbevinden. Dat maakt jezelf sterk en daarmee ons allemaal.

Bij SkippyPepijn zijn de volgende 12 vacatures beschikbaar:

Hoe ziet je sollicitatieprocedure eruit?

Sollicitatie
Jouw sollicitatie
Telefonische screening
Als wij nog vragen hebben over jouw sollicitatie dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Zo kunnen we voor jou de match goed maken.
Meedraaien
Solliciteer je voor de functie van Pedagogisch medewerker? Dan draai je na je gesprek een paar uur mee als onderdeel van de sollicitatie procedure.
Eerste interview
Als er een eerste match op papier is, verbinden wij jou en de betrokken manager aan elkaar voor een sollicitatiegesprek.
Eerste reactie
Als je mailt naar sollicitaties@skippypepijn.nl, laten we je altijd direct weten dat jouw mail is aangekomen.