Over ons

Wie zijn wij?

Wij zijn SkippyPePijN. De leukste maatschappelijke kinderopvang voor 0 t/m 12 jaar in Pijnacker, Nootdorp en Delfgauw!

SkippyPePijN is een gezonde en stabiele organisatie en al jarenlang een sterke en betrouwbare partner in de kinderopvang.

Wij hebben gezonde kinderopvang, ontwikkeling - en medezeggenschap van zowel kinderen als personeel hoog in het vaandel staan. Zo is onze pedagogische cirkel niet alleen toepasbaar op het werk met de kinderen, maar ook onze gids in contact met collega's / medewerkers. Onze pedagogische cirkel is ontwikkeld met de kinderen, de ouders en ons personeel. Je vindt hem op onze site.

 

We hebben 11 kindercentra, met  groepen kinderdagopvang (0-4 jaar), peuterspeelzaal/peuteropvang (2½-4 jaar) en buitenschoolse opvang (4-12 jaar).  Bij Skippy/PePijN werken ruim 270 betrokken en enthousiaste medewerkers en 60 vrijwilligers. 

Kinderen van 0 tm 4 jaar bezoeken onze KDV's met veel plezier. De Peuteropvang ontvangt de kinderen in de leeftijd van 2 tm 4 jaar. Op onze BSO groepen ontvangen we kinderen in de leeftijd van 4 tm 12 jaar.

 

Alle kinderen spelen bij ons op hun eigen wijze en in hun eigen omgeving. Wij begeleiden de kinderen  daarin, door veel met ze te praten en uit te leggen.

We bieden uitdagende activiteiten aan waarmee alle kinderen zich op hun eigen niveau geborgen en uitgedaagd tegelijk mogen voelen. Zo helpen wij ieder kind zich spelenderwijs te ontwikkelen. Spelend wijs niet voor niets is ons motto!

Bij SkippyPePijN zijn de volgende 3 vacatures beschikbaar: