Over ons

De innovatieve technologiepartner

Hoewel Sitech Services inmiddels een unieke pionierspositie inneemt binnen de markt, bestaat de organisatie pas tien jaar. Sitech Services is in 2008 gestart vanuit verschillende DSM-afdelingen, die onsite dienstverlening verzorgden. Daarbij werkten teams van specialisten nauw samen om hun enorme kennis en ervaring van de procesindustrie in dienst te stellen van de klant.

Het is onze ambitie om onze opdrachtgevers in de procesindustrie naar een ‘next level’ te helpen. Waarbij we als echte ‘integrator’ niet opereren vanuit losse onderdelen, maar juist zorgen dat alles optimaal met alles werkt, binnen een volledig datagestuurde omgeving.

Zo blijven we wat we nĂș al zijn: de innovatieve technologiepartner die het maximale uit elke fabriek haalt.

 

Sitech Maintenance

Wij bieden full service maintenance dienstverlening en ondersteunen asset owners in het maximaal en veilig beschikbaar houden van installaties. Daarin onderscheiden we ons door optimale en transparante afstemming tussen klantbehoefte en servicevraag. Onze 250 onderhoudsspecialisten zijn dagelijks aan het werk bij onze klanten en verzorgen werkvoorbereiding, uitvoering, terugkoppeling en documentatie en het aansturen van diverse onderaannemers., ondersteund door passende ICT-systemen en de Sourcing & Supply Chain en Engineering teams bij Sitech.

Full service voor diversiteit in klantvraag

De onderhoudsvraag van onze klanten is zeer divers. Om deze altijd passend in te vullen beschikt Sitech Maintenance over een rotating shop voor specialistische revisie van installaties en onderdelen, een afdeling voor begeleiding en uitvoering van civieltechnisch onderhoud. Ons specialistisch team voor het up-to-date houden van kritische fabrieksdocumentatie, ondersteunt change procedures door middel van 3D scans van fabrieksonderdelen. 



“Doordat mijn functie uit verschillende taken bestaat, komt mijn werkervaring hier goed van pas. Collega's leren van mij, maar andersom leer ik ook van hen. Dat is Sitech”, vertelt John.
John Maintenance Technician