Waarom onze organisatie

Je vindt het leuk om te werken in school met breed palet aan projecten en programmaโ€™s .
Je wordt begeleid door een coach en je krijgt volop de kans en alle ruimte je te ontwikkelen.

Wij bieden

Ruim ouderschapsverlof
Salarisschaal conform CAO
Opleidingsbudget

Onze recruiter

Over ons

Ontdek jezelf en de wereld op 't Joris

Wij zijn een school voor mavo, havo en vwo (met wetenschapsori?ntatie) en de mogelijkheid voor een Econasiumprogramma, sportklas of kunstklas. Wij zijn de enige gecertificeerde Cultuurprofielschool in de regio Eindhoven. Leerlingen met een Topsport- of Regiostatus volgen onderwijs in het Sint-Joris Topsportcollege (SJCTA) en de Sint-Joris Topsport Academy (SJTA). Wij hebben ook een samenwerkingsverband met CTO Zuid.

Het is onze ambitie om onze leerlingen te ondersteunen hun ambities waar te maken. Hun talenten en interesses in de volle breedte te laten ontdekken, op hun eigen niveau. Met veel plezier begeleiden we ze en bieden hen datgene wat ze nodig hebben om dat te realiseren. We zorgen dat leerlingen kansen zien, krijgen en waarmaken, zodat ze met de best mogelijke basis bij het verlaten van onze school zelfbewust zijn en zijn toegerust voor het nemen van vervolgstappen die bij hen passen. En ze hun ontwikkelde kennis en vaardigheden effectief in kunnen voor een zinvolle plek in de maatschappij, zinvol voor henzelf en voor anderen.

Wij zijn een relatief grote school maar we hebben het onderwijs kleinschalig georganiseerd. De school kenmerkt zich door een open en persoonlijk karakter, waarbij iedere leerling zich gekend en herkend voelt. Het Sint-Joriscollege biedt onderwijs aan ongeveer 1400 leerlingen.Onze waarden

Jij maakt morgen mooi!
Het is de belofte aan onze leerlingen, medewerkers en staat centraal in onze missie en visie. Met zes samenwerkende scholen, van praktijkonderwijs t/m vwo, is er altijd een school die bij je past.
Kansrijk
Leren en ontwikkelen doen we samen. Wij bieden kansen om het beste uit jou en je leerlingen te halen. Jij laat ze de wereld ontdekken op hun eigen niveau.
Bijdragen(d)
Jij voelt je verantwoordelijk voor je vak, je werk en de school en maakt gebruik van de professionele ruimte die we jou bieden om bij te dragen aan beter onderwijs voor onze leerlingen.
Diversiteit
Samen zorgen we voor passend, kleurrijk en actueel onderwijs. We creëren een veilig, inclusief en kansrijk klimaat voor iedere leerling.

Bij Sint-Joriscollege is de volgende vacature beschikbaar:

Hoe ziet je sollicitatieprocedure eruit?

Sollicitatie
Wij ontvangen graag je sollicitatie via de OMO-website.