Waarom onze organisatie

Je continu blijven ontwikkelen met opleidingen of bijscholing
Werken met collega's die zich volledig inzetten voor het welzijn van ouderen

Wij bieden

Mobiele telefoon van het werk
Salarisschaal conform CAO
Veel opleidingsmogelijkheden

Over ons

Wie zijn wij?

Sint Jacob is een ambitieuze ouderenzorgorganisatie in Haarlem en Heemstede die met 800 medewerkers en 300 vrijwilligers complexe zorg en behandeling verleent aan 620 cliënten. Stichting Sint Jacob bestaat al sinds 1437 met als missie “oprechte aandacht voor mensen”. In die tijd ontving Sint Jacob daklozen, wezen, reizigers en weduwen met open armen, later richtte de organisatie zich op ouderen. In de jaren 60 bouwde Sint Jacob het eerste moderne “bejaardenhuis” in Haarlem. Warmte en een open blik kenmerken ook het huidige Sint Jacob, zowel binnen de organisatie als in de ketensamenwerking. Medewerkers, bewoners en revalidanten ervaren een warm welkom met aandacht voor de persoon en ruimte voor eigen regie.

Uw leven, onze zorg
Oprechte aandacht voor mensen. Dat is al sinds 1437 de missie van Sint Jacob.
Als u ouder wordt, wilt u het leven blijven leiden zoals u dat het liefste doet. Medewerkers van Sint Jacob ondersteunen u daarbij met passende zorg. Wij zien wie u bent. Samen dragen we bij aan uw welbevinden en bieden u de ruimte om uzelf te zijn.
De missie legt de verbinding tussen waar Sint Jacob vandaan komt, wat de huidige situatie is en waar we naar toe werken. Sint Jacob vindt het belangrijk dat ouderen zo lang mogelijk de regie houden over hun dagelijks leven. Daarom bepalen cliënten en hun naasten samen met de medewerkers, welke zorg het beste aansluit bij de wensen van de cliënten. Om hun leven voort te zetten zoals ze dat gewend zijn, met respect voor zijn/haar leefwereld en autonomie. Dit geven we vorm in onze 7 woonzorglocaties en een eigentijdse revalidatiekliniek. Ontwikkeling is zichtbaar in het bieden van zorg in de wijk, in samenwerking met ketenpartners zoals huisartsen, ziekenhuis, collega VVT-organisaties en welzijnsorganisaties.

Wij hebben zo’n 800 bevlogen en gepassioneerde medewerkers die met volle overgave werken aan de best mogelijke zorg voor onze bewoners en revalidanten. Met het JacobLeerhuis hebben wij een eigen intern opleidingsinstituut. Hier krijg je de ruimte om je te ontwikkelen. Het aanbod varieert van complete opleidingen tot kortdurende cursussen en verkorte trajecten. In de zorg ben je immers nooit uitgeleerd. Wil jij niets liever dan ook jouw deskundigheid inzetten voor kwetsbare ouderen? Denk jij in oplossingen en kansen? Kijk dan snel bij onze vacatures.

Arbeidsvoorwaarden

Wij hebben hart voor zorg en onze medewerkers. Met ons eigen interne opleidingsinstituut JacobLeerhuis krijg jij continu de ruimte om je te blijven ontwikkelen. Ook weten wij dat werken in de zorg zwaar kan zijn voor lichaam en geest. Goed voor jezelf zorgen is dan ook belangrijk. Belangrijk om het werk vol te kunnen houden Ă©n ook naast je werk de dingen te doen die je graag wilt doen. Wij hebben dan ook aandacht voor vitaliteit.

De arbeidsvoorwaarden op een rij:
•Ruime opleidings- en scholingsmogelijkheden
•Een salaris conform de CAO VVT
•Eindejaarsuitkering 8,33%
•Vakantiegeld 8%
•Toeslag voor werk op onregelmatige tijden
•Reiskostenvergoeding
•Uitstekende pensioenregeling bij Pensioenfonds voor Zorg en Welzijn
•Belastingvoordeel met uitruil reiskosten
•Collectieve korting op zorgverzekering
•Flexibele werktijden en contractmogelijkheden
•Korting op personeelsvoordeelwinkel en culturele uitstapjes
•Korting op vitaliteitsprogramma’s


Onze waarden

Verbondenheid
Medewerkers, vrijwilligers, cliënten en hun naasten: we voelen een sterke band met elkaar. We staan in verbinding met de wijk rond de locaties en met zorgverleners in de regio.
Eigenaarschap
Eigenaarschap betekent 'ik ben er van'. Het is van waarde willen zijn, verantwoordelijkheid nemen en initiatief tonen. We zijn aanpakkers; niet afwachten, maar doen. O
Nieuwsgierigheid
We zijn nieuwsgierig naar elkaar. Naar de persoonlijke verhalen, waardoor we elkaar leren kennen. Soms leidt vernieuwing tot oplossingen die het werk beter, fijner én makkelijker maken.
Aandacht
We zien wie de cliënt is - en ooit was. We hebben de wil om hen écht te kennen. Medewerkers krijgen de mogelijkheid om te leren en zich te ontwikkelen. Samen zorgen we voor werkplezier.

Bij Sint Jacob zijn de volgende 9 vacatures beschikbaar:

Hoe ziet je sollicitatieprocedure eruit?

Sollicitatie
Je geeft aan interesse te hebben in de functie.
Eerste reactie
Je ontvangt een bevestiging dat je brief en/of cv is ontvangen.
Telefonische screening
Soms bellen we je om wat vragen te stellen. Soms nodigen we je direct uit voor een gesprek.
Eerste interview
Het eerste gesprek is een kennismaking met een manager, collega of iemand van de afdeling HR/Leerhuis.
Tweede interview
Soms is één gesprek voldoende, soms nodigen we je uit om nog een aantal toekomstige collega's te ontmoeten.
Aanbod
Het arbeidsvoorwaardengesprek voer je met je nieuwe leidinggevende. Soms is een HR collega hierbij aanwezig.
Aangenomen
Je bent aangenomen en ontvang informatie over de organisatie en je eerste werkdagen en inwerkperiode.