Wij bieden

Salarisschaal conform CAO
Afhankelijk van functie.
Er is een gunstige pensioenregeling voor de werknemer.

Over ons

SIG Benelux is marktleider in de distributie van bouwmaterialen in de sectoren afbouw en technische isolatie. Wij zijn een groothandel met de ambitie om de sector te verbinden door toegevoegde waarde te leveren aan de klant en leveranciers. Wij zijn ambitieus en willen uitmuntende klantenservice leveren en stellen de klant centraal in onze strategie en veranderingsambitie. We hebben een informele sfeer met een no-nonsense mentaliteit. Resultaatgericht, aandacht voor mensen en open communicatie staan hoog in het vaandel. 

Aangenaam! SIG is een internationaal A-merk. We bieden een inspirerende werkomgeving, met respect voor elkaar en aandacht voor persoonlijke groei. We beloven onze klanten dat we voor resultaat staan en brengen dat dagelijks in de praktijk.

Dat vraagt wat van ons als organisatie, maar zeker ook van jou als (nieuwe) collega. Van jou verwachten we dat je vanuit onze kerngedragingen daadkrachtig, positief en open een bijdrage levert aan ons resultaat. Daardoor groei je als persoon en heb je ook nog eens meer plezier in je werk. Dus ook voor jezelf levert het een mooi resultaat op.

Kies jij voor een baan in een informele en ambitieuze omgeving? Bekijk onze vacatures of stuur een open sollicitatie.Hoe ziet je sollicitatieprocedure eruit?

Sollicitatie
Je sollicitatie komt bij ons binnen.
Eerste reactie
Binnen twee werkdagen mag je een eerste reactie van ons verwachten.
Telefonische screening
We plannen een telefonische kennismaking met je in.
Eerste interview
Daarna word je uitgenodigd voor een eerste gesprek met de vacaturehouder.
Assessment
Een persoonlijkheids- en GIA-test vormen onderdeel van de procedure.
Tweede interview
We bespreken de resultaten van de assessments met je.
Aanbod
Er volgt een arbeidsvoorwaardelijkvoorstel per mail.
Aangenomen
Welkom bij SIG!
Onboarding
We hebben een uitgebreid, op maat gemaakt onboardingsprogramma voor je samengesteld. Je krijgt een buddy die je gedurende de eerste maanden begeleidt.
Proeftijd
1 maand bij een contract voor bepaalde tijd.