Over ons

SIG Benelux maakt onderdeel uit van het Engelse beursgenoteerde SIG plc. Met vestigingen in 12 Europese landen is SIG een leidende leverancier van specialistische bouwmaterialen voor de bouwnijverheid en industrie (B2B). Er werken ca. 8.000 medewerkers in ca. 600 vestigingen.
 
In de Benelux zijn de activiteiten onderverdeeld in de divisies Interiors (afbouw- en stukadoorsmaterialen) en Insulations (technische isolatiematerialen). Bij SIG Benelux werken circa 200 gedreven en enthousiaste medewerkers verdeeld over 15 vestigingen in Nederland en België. SIG is een groeiend bedrijf en deze groei wordt gerealiseerd door zowel autonome groei als door het plegen van acquisities. Een prima samenwerking tussen de collega’s in de Benelux en het stimuleren en motiveren van medewerkers zorgen voor een prettige, professionele en informele bedrijfscultuur.
 
Het hoofdkantoor van SIG Benelux is gevestigd in Oisterwijk (nabij Tilburg). Hier heeft de directie kantoor en worden de support functies voor de diverse bedrijfsonderdelen verzorgd o.a. op het gebied van administratie, Finance , HR en ICT.
 
SIG Benelux is een jong, internationaal georiënteerd en dynamisch bedrijf, waar resultaatgerichtheid, aandacht voor mensen en goede communicatie hoog in het vaandel staan. SIG Benelux biedt een inspirerende werkomgeving met naast een prettige, open werksfeer, veel oog voor veiligheid, waardering & respect en persoonlijke groei.

SIG Benelux is de laatste jaren snel gegroeid. Lokaal ondernemerschap staat hierbij hoog aangeschreven. SIG streeft continu naar het verbeteren van het assortiment en de werkprocessen. Samenwerking, synergie, het stimuleren en motiveren van medewerkers staan hierbij voorop. SIG Benelux heeft zich ten doel gesteld het prettigste bedrijf te zijn om zaken mee te doen. De expertise van onze medewerkers in combinatie met een uitstekende service – onder het mom van “afspraak = afspraak” – helpen ons om dit doel te bereiken.

Wij hebben regelmatig plaats voor nieuwe, enthousiaste collega’s. Indien u interesse heeft in een uitdagende en gevarieerde baan in een informele, ambitieuze omgeving bekijk dan onze vacatures.
 

Bij SIG Benelux zijn de volgende 0 vacatures beschikbaar:

Ah, nee! Geen resultaat gevonden? Gelukkig hebben wij twee oplossingen voor je!

1. Pas de zoekfilters (aan de linkerkant) aan om wel vacatures van directe werkgevers te vinden die bij je passen.

2. Wil je direct aan het werk bij jou in de buurt? Kijk voor vacatures van uitzendbureaus op JoBBsquare.