Over ons

Werken bij Spieringshoek 

De school die het net even anders doet. 

Een school waar je je meteen helemaal thuis voelt. Waar iedereen oog en oor heeft voor elkaar. Waar we proberen alles op orde te hebben, zodat iedereen weet waar hij aan toe is. Waar je uitgedaagd wordt het maximale uit jezelf te halen.  En… waar zélfs de schoolbel vriendelijk is!

Bij Spieringshoek weet je het zeker!  

Spieringshoek is een school waar je écht voor kiest. We zijn een school die net even dat extraatje biedt. En waar ook net even dat extraatje van jou wordt verwacht. Een brede keuze aan (bijzondere) vakken en buitenschoolse activiteiten opent voor onze leerlingen allerlei deuren. Leerlingen verdiepen zich in verschillende sporten en de theorie achter bewegen in de sportklas. Met Cambridge ontwikkelen leerlingen hun Engels tot een bovengemiddeld niveau. Ook samenwerken met anderen aan onderzoeksopdrachten van echte bedrijven in het Technasium is voor onze leerlingen een mooie uitdaging. En zo zijn er nog veel meer vakken en mogelijkheden! Alles in het teken om onze leerlingen zo goed mogelijk voor te bereiden op de wereld van nu en van de toekomst.    

 

Naast het uitdagende onderwijs moet er natuurlijk ook plezier gemaakt worden. Dat komt wel goed met onze schoolfeesten en mooie reizen naar steden als Barcelona, Lissabon en Rome. Ook met onze collega’s proberen we zoveel mogelijk plezier te hebben. Je bent van harte welkom op onze wekelijkse borrel op donderdagmiddag!  

Bij Spieringshoek houden we ervan als alles goed geregeld is. Dit zie je niet alleen in ons onderwijs terug, maar ook in onze voorzieningen. Van schalen met fruit voor collega’s en leerlingen, goed verzorgde lunches, tot het hebben van een laptop of Ipad.  

Wij vinden het belangrijk dat zowel collega’s als leerlingen met plezier naar school gaan. En dat je je thuis voelt op school en in het onderwijs. Begeleiding en ondersteuning vinden wij daarom niet meer dan logisch. Zo kun jij je blijven ontwikkelen als professional. Samen zorgen we er voor dat al onze leerlingen kunnen slagen en goed voorbereid de toekomst tegemoet treden.  

Zeker weten! Spieringshoek. 

Wilt u meer weten over de school? Bezoek de website: www.spieringshoek.nl.