Over ons

Schoolportret

Het motto van onze school is ‘dare to discover’. Met ons motto dagen we leerlingen uit om zichzelf en ook hun talenten te ontdekken. Niet voor niets draagt de school de naam van de groter ontdekker, Sir Isaac Newton (1643-1727). Bij Newton krijgen leerlingen de tijd én de kansen om te ontdekken waar ze goed in zijn.  

SG Newton is een veilige en betrokken school. Betrokken bij de samenleving en betrokken bij elkaar. Wij doen ons best om elkaar het gevoel te geven ‘ik ben iemand, ik hoor erbij en kan steeds meer’. Op Newton ontdekken leerlingen wie ze zijn en wat ze kunnen, in een veilige omgeving op een kleinschalige school. Elke leerling wordt gezien. Onze leerlingen vinden dat we een fijn, vrolijk en open gebouw hebben.

Wij vinden persoonlijke groei net zo belangrijk als schoolprestaties. Bij ons leren leerlingen zichzelf goed kennen, zodat zij voor hun toekomst goede keuzes kunt maken. Je hoeft niet op je twaalfde al te weten wat je wilt worden! Binnen onze Talentlijnen kunnen leerlingen veel verschillende dingen kiezen en uitproberen. Maar vooral zijn wij gewoon een erg leuke school, in een prachtig gebouw, met blije leerlingen en goede resultaten.

Onze school telt circa 700 leerlingen en we werken met een team van ongeveer 110 medewerkers.

SG Newton heeft tevens de regiofunctie voor het onderwijs aan anderstaligen. Voor een uitgebreider beeld van onze school verwijzen wij naar onze website: www.sgnewton.nl

Bij SG Newton is de volgende vacature beschikbaar: