Waarom onze organisatie

"Een kleine scholengemeenschap waar verbinding centraal staat"
"Werken met betrokken collega’s die allemaal passie hebben voor onderwijs."
"In het hart van regio Waterland"

Wij bieden

Professionaliseringsbudget
Wil je graag op de fiets naar je werk? Maak dan gebruik van ons fietsplan!
Collectieve Verzekeringen

Over ons

SG Antoni Gaudí is een school voor mavo (vmbo-theoretische leerweg). Daarmee kun je doorstromen naar MBO en HAVO. We hebben ook een mavo-havo klas. SG Antoni Gaudí is een open interconfessionele school. Iedere leerling is welkom, ongeacht zijn of haar geloofsovertuiging of levensbeschouwing. Vanuit onze interconfessionele identiteit, hebben we aandacht voor elkaar en vinden het belangrijk om iets voor de ander over te hebben. Wij bieden onderwijs van een hoge kwaliteit, waarbij we samen op zoek gaan naar kwaliteiten en talenten en uitdagen tot leren en ontwikkelen, waardoor we leerlingen goed voorbereiden op de toekomst.

Hier staan wij voor
Wij staan voor kwaliteit, samenwerken en maatwerk. In onze veilige leeromgeving werken we samen, zodat leerlingen zich optimaal kunnen ontplooien tot verantwoordelijke en betrokken burgers. In ons onderwijs staan leerdoelen centraal. We werken vanuit de overtuiging dat leerlingen en medewerkers zich samen ontwikkelen en elkaars verschillen leren begrijpen en respecteren. We maken ook ruimte voor maatwerk wanneer leerlingen een meer persoonlijke aanpak nodig hebben.

In onze school
- Dragen we verantwoordelijkheid voor elkaar, de omgeving en het eigen leerproces.
- Bieden we onderwijs dat gericht is op de vaardigheden: onderzoek, creativiteit, reflectie en ondernemerschap.
- Leren we leerlingen om goed naar zichzelf te kijken en feedback te geven en te ontvangen. Zo krijgen ze zicht op hun eigen talenten en mogelijkheden goed doordachte keuzes kunnen maken.
- Coachen we de leerlingen; samen waar dat kan en vanuit maatwerk waar nodig.
- Hebben we aandacht voor kunst, de maatschappij en de eigen leefwereld.
- Werken we vanuit een vaste cyclus: Plan Do Check Act

Ons onderwijs
SG Antoni Gaudi is een school met een eigen onderwijsconcept: 'Gaudí-leren'. Dit concept is gebaseerd op onze overtuiging dat leren draait om persoonlijke ontwikkeling en dat leren daarnaast een sociaal proces is: leren doe je niet alleen. De huidige maatschappij vraagt om sterke individuen, maar ze moeten wel goed kunnen samenwerken. Iedereen levert zijn eigen bijdrage en daarbij hebben we elkaar nodig. We vinden het belangrijk om te delen; we vieren onze successen. Leerlingen presenteren daarom de opbrengst van talent-uren aan elkaar. Bovendien worden de ouders regelmatig uitgenodigd om voorstellingen of tentoonstellingen te komen bekijken.

‘In een omgeving waar iedereen zichzelf mag zijn, waar ruimte is om te leren en eigen keuzes te maken, samen werken aan het beste onderwijs.’

 



Onze waarden

Ontwikkeling centraal
Bij al onze scholen wordt dit uitgangspunt ondersteund : jouw ontwikkeling staat centraal. Zowel voor onze leerlingen als onze medewerkers.
Groei
Ons scholengroep begrijpt hoe belangrijk jouw ontwikkeling is. We zijn er om je te ondersteunen op elke stap van je carrière.
Innovatie
Als je kiest voor onze scholengroep kiest, kies je voor een organisatie die innovatie waardeert en jou de kans geeft om je stempel te drukken op de toekomst.
Verbinding
Kies voor een organisatie die gelooft in de kracht van menselijke relaties en de impact die jij hierin kunt hebben.

Bij SG Antoni Gaudi is de volgende vacature beschikbaar:

Hoe ziet je sollicitatieprocedure eruit?

Sollicitatie
We ontvangen jouw sollicitatie graag via onze werkenbij.psg.nl pagina
Eerste reactie
Je ontvangt een automatisch gegenereerde mail ter bevestiging van jouw ontvangen sollicitatie
Selecteren kandidaten
Na het verlopen van de vacature ontvang je binnen een week bericht of je bij de eerste rond van geselecteerde kandidaten behoord.