Over ons

Bij Scholengroep Spinoza werken wij met vertrouwen aan de toekomst van onze jeugd. Wij innoveren, delen kennis en maken heldere keuzes. 
 

Wij zijn een scholengroep die de naam draagt van één van de grootste filosofen die Nederland ooit gekend heeft. Scholengroep Spinoza vormt het bestuur van twaalf  scholen voor voortgezet onderwijs in Leidschendam-Voorburg, Delft en Den Haag. Elke school heeft een eigen, uniek karakter en een daarbij passend onderwijsaanbod. Scholengroep Spinoza is de verbindende factor tussen deze scholen.

Scholengroep Spinoza biedt een uitgebreid pakket aan extra's aan collega's. Je ontvangt naast een goed salaris en de vakantie-uitkering ook een eindejaarsuitkering van 8,33%. Wij bieden goede regelingen, zoals een fietsplan met een hoge maximum vrijstelling, een fitnessregeling, reiskosten die je kunt uitruilen met je eindejaarsuitkering, een vitaliteitsprogramma en -budget, maar ook stoelmassages! 
Via de Haagse OnderwijsAcademie bieden wij ook een gevarieerd aanbod van cursussen en e-learnings aan.

Nieuwsgierig geworden? Vacatures staan hieronder vermeld of kijk op www.scholengroepspinoza.nl/werken-bij-spinoza. Misschien zit er wel één tussen die je bevalt!