Over ons

Via NextGen, bouwen aan jouw carrière bij Scania Production Meppel.
NextGen heeft een exclusieve samenwerking met Scania Production Meppel. Dit houdt in dat jij in eerste instantie via ons gedetacheerd wordt met de intentie dat je na afronding van het NextGen MD-programma overgenomen wordt door Scania Production Meppel B.V.

Scania Production in Meppel is opgericht in 2005 als dochteronderneming van Scania CV AB. Op deze locatie worden alle kunststof cabine- en chassisonderdelen gelakt. Volautomatisch, door 22 robots. Volgens de allernieuwste technologieën. Deze onderdelen worden geleverd aan de Europese truckfabrieken van Scania in Zwolle, Angers in Frankrijk en Södertälje in Zweden. 

Werken bij Scania Production in Meppel staat gelijk aan werken bij een organisatie waar iedere medewerker trots is om voor Scania te werken. Een prachtig bedrijf waar verwacht wordt dat je alleen de beste kwaliteit levert. Open en professioneel. Een organisatie waar jij als medewerker jouw carrière écht kunt uitbouwen. Kunt doorgroeien. Kansen krijgt. En stappen kunt maken. 

Waarom via NextGen aan de slag? 
Omdat wij ervoor zorgen dat jij nóg meer uit jezelf haalt. Naast een te gekke job en direct een vast contract, leiden wij jou nog verder op. Investeren wij in jou. 

Je start, naast je baan, met een intensief Management Development programma. Je wordt opgeleid tot ASQ gecertificeerd 
LEAN Six Sigma Green Belt. Daarnaast gaan we aan de slag met jouw softskills in de thema’s: ‘Werken aan jezelf’, ‘Werken aan verandering’ en ‘Working across culture’. Einddoel: een succesvolle procesverbetering bij Scania doorvoeren.