Over ons

Ons bedrijf:

Satellite Industries is 's werelds grootste leverancier van producten in de draagbare toiletindustrie, waaronder toiletten, service-units en deodorizers. Onze onderneming heeft bijna 70 jaar ervaring in deze industrie en wij hebben ons gevestigd als een gerenommeerde leverancier van mobiele sanitaire voorzieningen. We bieden een brede range aan van mobiele toiletten, met daarnaast specifieke reinigingsmiddelen, machines om de toiletten te reinigen, sanitaire trailers, handwasbakken en de range blijft groeien. Tot onze klanten behoren niet alleen verhuurbedrijven, maar ook hulporganisaties (niet alleen bij vluchtelingen, maar ook tijdens de overstromingen vorig jaar, bleken mobiele toiletten essentieel voor hulpverleners en getroffen bewoners), industrie (onze mobiele handwasbakken hebben ertoe bijgedragen dat productielijnen van vliegtuigmotoren en auto’s konden blijven draaien omdat ze een snelle en directe mogelijkheid boden toen handen wassen een verplichting werd) maar ook recreatie. De vraag naar draagbare sanitaire oplossingen van hoge kwaliteit blijft groeien en de markten evolueren. Onze producten worden wereldwijd geproduceerd en staan in de branche bekend als degelijk en van bovengemiddelde kwaliteit.

 

Wij zijn een succesvol familiebedrijf van Amerikaanse oorsprong dat stabiliteit garandeert, groeimogelijkheden op lange termijn biedt, met een drive om onszelf altijd te verbeteren en vooruitgang te boeken.

Satellite is een sterk middelgroot bedrijf, groot genoeg om marktleider te zijn, maar klein genoeg om onze "familie"-geest en een vriendelijke, coöperatieve geest tussen collega's in meerdere landen te blijven cultiveren. Het Europese hoofdkantoor bevindt zich in Brussel. Verder hebben wij kantoren en warehouses in Engeland, Polen en Italië.

 

Je bent deel van een klein team als het gaat om directe dagelijkse contact, maar een onderdeel van een veel grotere familie. Totaal mag je 450 andere mensen wereldwijd tot jouw collega’s rekenen