Over ons

Door het omvormen van de gemeenschappelijke regeling (GR) Regio Twente, naar een gemeenschappelijke regeling met focus op inhoudelijke thema's binnen het gezondheidsdomein, is op 7 juli 2021 de GR Gezondheid SamenTwente tot stand gekomen. (https://samentwente.nl/ )

Eén gemeenschappelijke regeling / organisatie voor drie organisatie-onderdelen met een eigen merknaam, positie en herkenbaarheid, die verder gaat onder de naam SamenTwente.

Een naam die de intensieve en waardevolle samenwerking van de veertien Twentse gemeenten op het gebied van gezondheid onderstreept. SamenTwente is de overkoepelende organisatie van drie sterke merken, te weten GGD Twente, OZJT en VTT.
Zowel Kennispunt Twente als Samen14 zijn als gast ondergebracht. Samen staan we aan de lat voor een gezond, veilig en vitaal Twente.

  • GGD Twente
    www.ggdtwente.nl
  • Organisatie voor Zorg en Jeugdhulp Twente (OZJT)
    www.samen14.nl
  • Veilig Thuis Twente (VTT)
    www.veiligthuistwente.nl

SamenTwente biedt gastheerschap aan Kennispunt Twente (www.kennispunttwente.nl), vanwege het feit dat zij een groot deel van hun huidige werkzaamheden uitvoeren voor deze organisatie. Ook Samen14, dat onlosmakelijk verbonden is aan OZJT (maar wel administratief gescheiden is) is onderdeel van SamenTwente.

Bij SamenTwente zijn de volgende 3 vacatures beschikbaar: