Over ons

Samen Verder staat al ruim 12,5 jaar voor professionele zorgverlening met aandacht voor de cliënt. De behoefte van de cliënt staat centraal in plaats van de zorgvraag. Wij bieden naast wijkverpleging ook begeleiding, persoonlijke-en huishoudelijke ondersteuning, zowel bij de cliënt in de wijk als op onze kleinschalige woonlocaties in de omgeving.

De mensen van Samen Verder kenmerken zich als toegankelijk, resultaatgericht, hebben een hoge mate van zelfreflectie, werken nauw met elkaar samen en hebben vertrouwen in elkaar. Al onze teams zijn zelfsturend. Deze autonomie geeft jou als medewerker een hoge mate van zelfstandigheid en vrijheid, maar vraagt ook om jezelf continue te ontwikkelen.

Samen Verder is een organisatie waar we trots zijn op de zorg die we met ‘passie en liefde’ geven.

Groei jij met ons mee?

Samen Verder is een dynamische organisatie waar ruimte is voor autonomie en veel deeltaken uitgevoerd worden in de regio. Samen Verder wil de beste zorgaanbieder zijn met een zeer hoge mate van clienttevredenheid met inzet van doelmatige zorg. Binnen onze organisatie heerst een open cultuur met een actiegerichte houding binnen een prettige werkomgeving. Zo zijn er korte lijnen, iedereen kent iedereen (inclusief de directie)!

Om onze groei-ambitie vorm te geven zijn we voor regio Eindhoven, Helmond, Deurne en voor regio van de Peelgemeenten regelmatig op zoek naar verzorgende, verpleegkundigen, wijkverpleegkundigen, individuele begeleiders, woonbegeleiders en huishoudelijke medewerkers.

Bij Samen Verder zijn de volgende 2 vacatures beschikbaar: