Waarom onze organisatie

Leven lang leren mogelijk maken voor iedereen.
Doorgroeimogelijkheden: 3.000 collega’s verdeeld over 26 opleiders, er is altijd een nieuwe rol.
Gratis opleidingsmogelijkheden bij 26 opleiders: zelf ben je ook nooit uitgeleerd.

Wij bieden

Gratis opleidingen volgen bij de 26 opleiders van Salta Group
Hybride werken is mogelijk
Let op: de genoemde arbeidsvoorwaarden gelden niet voor de freelance functies

Over ons

Werken bij Salta Group

Onbeperkt blijven leren

Maak deel uit van Salta Group en draag bij aan onze missie: een leven lang ontwikkelen mogelijk maken voor iedereen. Een waardevolle baan waarbij jij ook nooit bent uitgeleerd. Salta Group investeert in jouw toekomst met een onbeperkt keuzeaanbod van opleidingen en trainingen van al onze opleiders. Met ruim 3.000 collega’s verdeeld over 25 opleiders is er altijd een nieuwe rol die op jou wacht.


Onze waarden

Ambitieus
Onze leerlingen, studenten en werkgevers leggen de lat hoog. Wij begrijpen dat, want zo zitten we zelf ook in elkaar. Ook wij hebben de wil om het allerhoogste te bereiken. Het allerbeste te bieden.
Gedisciplineerd
Als je de ambitie hebt om de allerbeste te zijn, om het altijd weer beter te doen voor elkaar en voor de klant, dan is dat een soort topsport. En dan moet je volledig gefocust zijn.
Hulpvaardig
Samen met elkaar helpen wij mensen met het waarmaken van hun ambities. Natuurlijk, omdat dat ons werk is. Maar het is ook onze drive. We hebben de oprechte wil om hen en elkaar daarbij te helpen.
Klantgericht
Onze leerlingen, studenten en zakelijke klanten staan voor ons centraal. Zij zijn de reden van ons bestaan. Door ons in hen te verplaatsen, maken wij leven lang ontwikkelen voor iedereen mogelijk.