Over ons

Welkom in de wereld voor hair & beauty professionals
 
Sally Beauty Netherlands BV is een onderdeel van de beursgenoteerde (NYSE) onderneming Sally Beauty Holdings Inc. In Europa opereert Sally Beauty onder de handelsnaam Pro-Duo. Pro-Duo is een internationale distributeur van professionele kappers- en schoonheidsproducten met meer dan 167 Hair & Beauty stores voor kappers en schoonheidsspecialisten in België, Frankrijk, Duitsland, Spanje en Nederland. 
Pro-Duo Hair & Beauty biedt meer dan 5.000 kappers-, huid- en nagelproducten aan van professionele merken zoals L'Oréal, Schwarzkopf, Paul Mitchell, Wella, Tigi, maar ook een uitgebreide selectie huismerken zoals Jean Marin, K1, Proxelli en Wunderbar. Het fundament van onze organisatie steunt echter niet op onze producten, maar op onze medewerkers. Deze medewerkers verrichten hun werkzaamheden met enthousiasme in een competitieve omgeving met een klantgerichte denkwijze en een juiste teamspirit.
Onze normen en waarden:

  • Enthousiast
  • Respect
  • Verantwoordelijkheid
  • Oprechtheid
Denk jij dat je het in je hebt om bij te dragen aan ons succes? Reageer dan !
Sally Beauty Netherlands BV is een onderdeel is een sterk groeiend bedrijf met 29 vestigingen en ruim 200 medewerkers in Nederland.

Bij Sally Beauty Netherlands BV is de volgende vacature beschikbaar: