Over ons

De afgelopen 20 jaar is Safety Consulting & Technology uitgegroeid tot een betrouwbare en veelzijdige partner op het gebied van veiligheid voor meldkamers, hulpdiensten, veiligheidsregio’s, crisisteams en bedrijven. Wij dienen met onze klanten een gezamenlijk doel, het vergroten van de veiligheid binnen de samenleving als geheel.

Onze ambitie is om onze dienstverlening verder uit te bouwen. Met elkaar oplossingen voor het veiligheidsdomein bedenken, verfijnen en integreren op een zeer hoog serviceniveau. Waardoor onze klanten op Safety Consulting & Technology kunnen vertrouwen zoals burgers op de veiligheidsdiensten van onze klanten vertrouwen.

Vanuit onze boerderij aan de rand van Gorinchem, werken wij in een informele rustige werksfeer met veel passie aan onze producten en diensten. Daarbij combineren we kennis van techniek en het domein, waardoor onze oplossingen niet alleen technisch voldoen, maar vooral ook functioneel passen op de wensen van de gebruiker. Omdat wij vervolgens deze oplossingen integreren in de processen van de klant leveren deze een duidelijke meerwaarde aan de dagelijkse werkzaamheden.

Bij Safetyct is de volgende vacature beschikbaar: