Waarom onze organisatie

De grootste zorgaanbieder in de gehandicaptenzorg van Nederland
Talloze carrièrekansen en ruime doorgroeimogelijkheden

Wij bieden

Vakantiegeld
Einde jaarbonus
PBL-uren (57 uur obv 36 uur)

Over ons

Over 's Heeren Loo

Bij ’s Heeren Loo krijg je de ruimte om op jouw manier te werken. Met jouw talenten en ideeën draag je bij aan een goed leven voor mensen met een beperking. We zijn betrokken bij ons werk, de cliënten en hun sociale omgeving. Wij vinden het belangrijk dat cliënten deel uit maken van een inspirerende omgeving, die recht doet aan hun diversiteit aan zorgvragen en behoefte aan ontmoeting. Kortom: gewone vragen zijn ook bijzondere vragen!

Werken bij 's Heeren Loo betekent...

...dat je bijdraagt aan een zinvol bestaan van mensen met een verstandelijke beperking. Om dit te bereiken gaan we de dialoog aan met cliënten en met elkaar. En mocht dat nodig zijn, dan gaan we op zoek naar extra kennis. Want we streven altijd naar de beste behandeling en verzorging. Dat maakt het werk bij 's Heeren Loo uitdagend en leuk.

Werken als begeleider | Peter Jan

“Dit werk doe je echt samen. Met je collega’s. Je moet echt op 1 lijn zitten met elkaar. Maar tegelijkertijd hebben we allemaal een eigen karakter. Ik ben gewoon een komiek, ik maak er altijd een feestje van. En een ander is serieuzer en begeleidt op die manier. Voor de cliënten is dat ook goed, want zij hebben geen acht begeleiders nodig die allemaal hetzelfde zijn. En het is fijn dat we samenwerken met een gedragswetenschapper. Want die kijkt weer op een andere manier naar de cliënt. Zij kennen ook de achtergrond en de oorzaak van bepaald gedrag. En dan kom je samen tot een oplossing.”

Werken bij 's Heeren Loo in de indirecte zorg

Maatwerken bij 's Heeren Loo betekent ook dat je kan werken binnen de in-directe zorg voor onze cliënten. Bijvoorbeeld binnen onze afdeling HR, Communicatie, ICT of Innovatie. We hebben een groot aanbod in staf-, ondersteunende- en managementfuncties. Meer weten? Bekijk dan onze werkenbij site!


Onze waarden

Persoonlijke ontwikkeling
Wij zoeken beweging, nieuwe ervaringen en groei. Niet alleen in de begeleiding van cliënten maar ook in ons eigen vakgebied.
Samen
Wij werken samen, omdat ons werk mensenwerk is. We luisteren naar cliënten, verwanten en collega’s.
Betrokken
Wij doen ons werk toegewijd en professioneel, met een scherp oog en een luisterend oor voor wat cliënten en hun familie van ons vragen.
Passie
Passie is een noodzaak. En passie komt van binnen, is eerlijk en uit het hart. Daar krijg je energie van.
"In mijn werk vertrouw ik echt op mijn onderbuikgevoel. Vaak zie je aan het gezicht van iemand of hij zijn dag heeft of juist niet. Daar probeer ik dan op in te spelen"
Jasmien
Jasmien Begeleider

Bij 's Heeren Loo zijn de volgende 285 vacatures beschikbaar:

Hoe ziet je sollicitatieprocedure eruit?

Eerste reactie
Je ontvangt altijd een (telefonische) reactie op je sollicitatie.
Eerste interview
Na het eerste contact volgt een gesprek om elkaar beter te leren kennen.
Tweede interview
Dit is vaak een meedraaidienst.
Aanbod
Wij doen je een mooi aanbod die je niet kunt weerstaan!
Aangenomen
Start met je nieuwe droombaan