Over ons

Wij zijn business partner voor digitale communicatie-concepten. RUIM begeleidt, realiseert en ondersteunt de zakelijke markt bij de invulling van grote en kleine vraagstukken op het gebied van presentatie-vraagstukken. Een standaard oplossing bestaat voor ons niet, daarom nemen wij als professionele en betrokken dienstverlener graag de rol van de spil in uw vraagstuk. RUIM geeft onafhankelijk advies en staat voor creatief design van het concept. De coördinatie, realisatie, het beheer en de doorontwikkeling van de presentatievoorziening is onze main business.

Over ons
In de dienstverlening van RUIM spelen drie kernwaarden een centrale rol: onafhankelijkheid, oplossingsgericht denken, en creativiteit. Deze begrippen staan voor het gevoel dat wij willen oproepen bij onze opdrachtgevers. Ze tonen wat ons daadwerkelijk onderscheidt. Daarom vinden wij het belangrijk om ze te communiceren, zowel intern naar onze medewerkers, leveranciers en netwerkpartners, als extern naar onze opdrachtgevers.

Historie en toekomst
RUIM is een frisse organisatie met internationaal draagvlak die vol energie, kennis en creativiteit zit. Vanaf de oprichting in 2012 tonen we dat de wens van de klant altijd centraal staat. Daar zijn we trots op en dit zal ook altijd zo blijven!

Missie
Wij begeleiden, realiseren, ondersteunen en ontwikkelen door!

Als professionele dienstverlener hebben wij het vermogen om de centrale spil in het web te zijn als gaat om het tastbaar maken van uw presentatie vraagstuk. Ons doel is om u wijzer te maken in de wereld waar RUIM zicht in thuis voelt, zodat elk vraagstuk omgevormd kan worden tot een passend en succesvol communicatie tool.

Visie
RUIM toont dat het anders kan

Een standaard invulling bestaat niet, daarom denken wij mee en ontwerpen samen met u concepten die aansluiten bij uw presentatiebehoeften. Gedreven door kennis en gericht op resultaat krijgt elk vraagstuk een eigen vorm die creatief en effectief is. Dit doen wij anders dan anderen, op een moderne manier en met een frisse aanpak.RUIM is een organisatie met een unieke en frisse formule, gericht het beetpakken van complexe vraagstukken.Een organisatie waar je inbreng een belangrijke waarde vertegenwoordigd binnen de dagelijkse bedrijfsactiviteiten.
Ivar Graumans
Ivar Graumans Backoffice manager