Over ons

Waar kom je te werken?
In onze brede scholengemeenschap bieden we vmbo basis, vmbo kader, mavo, (tweetalig) havo en (tweetalig) atheneum aan. RSG N.O.-Veluwe is een kleinschalige, openbare school, waar iedereen welkom is en zichzelf kan zijn. Het erkennen van en omgaan met verschillen tussen mensen is een belangrijke waarde. Wij zijn een afspiegeling van de samenleving en zijn ons hiervan bewust. Ieder mens is uniek en verdient het om zich op zijn eigen wijze te kunnen ontplooien. 

Wij kennen en waarderen onze leerlingen en zorgen voor een veilige leeromgeving. Wij leiden onze leerlingen op tot betrokken wereldburgers. Respect en begrip voor ieders normen en waarden en de vrijheid van meningsuiting staan centraal. Het diploma dat onze leerlingen ontvangen getuigt niet alleen van hun capaciteiten, maar ook van hun vermogen om zelf regie te nemen over hun ontwikkeling.

Wij streven naar goed, passend en thuisnabij onderwijs. Wij vinden dat er drie componenten in gezamenlijkheid nodig zijn om goed onderwijs te organiseren: de basis op orde, maatwerk en goede begeleiding. Onder basis op orde verstaan wij professionele en deskundige medewerkers, onderwijs en resultaten van goede kwaliteit en moderne faciliteiten die het leerproces ondersteunen.
Maatwerk bieden wij door onze leerlingen goed te volgen en goed te begeleiden. Zo zorgen wij voor een scherp zicht op de ontwikkeling van elke leerling en passen wij het onderwijs op hen aan.
Om elke leerling maatwerk te kunnen bieden is heel nabije begeleiding nodig. Met goede begeleiding leren wij onze leerling het beste kennen, zodat we hen kunnen helpen hun eigen leervragen, doelen en leerroute vorm te geven.

Aurora OnderwijsGroep
Onze school is onderdeel van Aurora OnderwijsGroep. Een samenwerking tussen primair en voortgezet algemeen toegankelijk openbaar onderwijs op de Veluwe en omgeving. Ook RSG Slingerbos I Levant en de 23 basisscholen van Stichting Proo zijn onderdeel van Aurora OnderwijsGroep.

Elke leerling heeft immers recht op mensen om zich heen, die de leerling kennen en begeleiden op de weg naar een waardevolle toekomst als zelfstandige burger in onze complexe maatschappij.