Wij bieden

Salarisschaal conform CAO
Opleidingsbudget
Pensioen

Onze recruiter

Hi, mijn naam is Chantal van Hilst–Dekker, senior recruiter bij Robidus. Mijn uitdaging is om dagelijks te verkennen welke functie het beste bij iemand past en waarom.
Chantal van Hilst - Dekker

Over ons

Draag bij aan de inzetbaarheid van Nederland. Robidus is dé specialist op het gebied van sociale zekerheid. Bij ons is er plek voor talenten en specialisten die elke dag het verschil willen maken voor onze klanten. 

De dienstverlening van Robidus vraagt om daadkrachtige mensen, die zich inzetten voor inzetbaarheid in Nederland. Robidus biedt een werkomgeving met inspirerende collega’s en interessante opdrachtgevers. Door intensief samen te werken, zorgen we voor optimaal werkplezier. Passievol samenwerken is niet voor niets één van onze kernwaarden.Onze waarden

VOORUITSTREVEND ONDERNEMEN
Robidus zoekt naar effectieve werkwijzen om tot betere resultaten te komen. We streven hierin onze professionele normen na en leveren diensten die voldoen aan de Nederlandse wet- en regelgeving.
PASSIEVOLLE SAMENWERKING
Door een intensieve samenwerking lossen we voor onze partners problemen op en brengen we ze vooruit.
KLANTBELANG CENTRAAL
We willen verwachtingen overtreffen door de juiste diensten te leveren en deze continu aan te laten sluiten bij veranderende wet- en regelgeving.
DOEN WAT WE NASTREVEN
We doen voor werkgevers wat we onszelf als doel hebben gesteld: we streven ernaar om ‘fit for the job’ te blijven. Dit ziet u terug in de manier waarop we werken en u ondersteunen.
Het is leuk werken bij Robidus.
Priscilla Rempt
Priscilla Rempt WIACasemanager

Bij Robidus B.V. zijn de volgende 13 vacatures beschikbaar:

Hoe ziet je sollicitatieprocedure eruit?

Eerste interview
De procedure bestaat uit een oriënterend gesprek met de recruiter .
Assessment
Een assessment zal onderdeel uit maken van de procedure.