Over ons

Rijk Zwaan is een internationaal groenteveredelingsbedrijf. In 30 landen werken 3500 medewerkers op allerlei locaties. Vanuit het hoofdkantoor in De Lier wordt het bedrijf aangestuurd. Op verschillende locaties in Nederland wordt zaad geproduceerd waar jongplanten uit gekweekt worden.

De zaadproductie is jaarrond. Een deel van de zaadproductie is commercieel en bedoeld om klanten te voorzien van jongplanten van onze tomaten- paprika- of komkommerrassen. Een deel van de productie is bestemd voor het basiszaad voor de zaadproductie op verschillende locaties, wereldwijd. En een ander deel van de productie is voor de kwekers, om te testen in hun eigen productiekassen. Er wordt dan uit dit zaad, één pad of tralie met planten van ons nieuwe ras aangeplant.

Rijk Zwaan heeft meerdere locaties, hierbij meer informatie over werken op locatie De Vesting:
Wat we op De Vesting doen komt het meest dichtbij de reguliere tuinbouwproductie en dan nog is het totaal anders.
Toch hebben we alle moderne technieken in onze kassen aanwezig en dat in 70 aparte afdelingen! Het vaste team aan medewerkers wat alles regelt en organiseert werkt al langer bij Rijk Zwaan, is betrokken, kent alle ins and outs om het benodigde zaad te produceren. Samenwerken, aandacht voor onze producten, processen én voor de collega’s, voor elkaar: dát onderscheid Team De Vesting, waaronder Team ‘de Dienst’. Al langer groeien we met onze activiteiten en neemt de complexiteit van wat we doen, de eisen die er allemaal aan gesteld worden toe. Daarom zien we jou graag komen om ook onze belangrijke ‘dienst’ qua planning, organisatie en manier van werken op een hoger plan te brengen!

Bij Rijk Zwaan via MovetoCatch zijn de volgende 2 vacatures beschikbaar: