Over ons

Rensen, opgericht in 1983, is een eigenzinnige speler in de wereld van de gebouwautomatisering. Eigenzinnig omdat waar anderen stoppen met meet en regeltechniek wij verder gaan. Met onze hard- en software bouwen we regeltechnische installaties voor gebouwen. We maken gebouwen gezond, comfortabel, veilig en energieneutraal. Hiermee dragen we bij aan een duurzame toekomst. Kantoorgebouwen vragen om maatgerichte regeltechniek. Geen kantoorgebouw is hetzelfde en iedere klimaatinstallatie is uniek. Onder grote tijdsdruk leveren we maatwerk oplossingen, want de regeltechniek is vaak het laatste deel van een gebouwontwerp dat vaak kort voor de oplevering van een kantoorgebouw wordt samengesteld. Onze klanten vragen dan ook een hoge mate van flexibiliteit van ons, en wij vragen hetzelfde van onze toeleveranciers.

 

Naast eigenzinnig hebben we ook de “Rensen-manier” van werken. De Rensen-manier is pionieren en lef tonen, buiten gebaande paden treden en niets voor zekerheid aannemen. Als het technisch ingewikkeld wordt stropen wij de mouwen op en zoeken we naar een passende oplossing of ontwikkelen we het zelf tot het helemaal perfect is. Hiermee bewijzen we dat iets technisch wel kan; dit is de “Rensen-Manier” en we gaan voor lange termijn oplossingen- en relaties. Wij zijn een echt kennisbedrijf en we zijn eigenwijze vernieuwers. Technisch uitgedaagd worden, daar halen onze collega verdomde veel plezier uit.

 

Met 85 collega’s bedienen we onze klanten, dit zijn bouwbedrijven, installateurs, adviseurs, architecten en eindgebruikers. Bij Rensen zijn we gewend om elke uitdaging zelf op te lossen want met onze high-end leveranciers zoals Priva en Siemens hebben we korte lijnen.

 

Meer lezen over onze projecten doe je hier https://www.rensen.nu/klantverhalen en over ons bedrijf hier https://www.rensen.nu/