Over ons

RecruitingFriends is opgericht door Peter, Nanette en Wouter Aarts vanuit het moederbedrijf achter de succesvolle bedrijven Nederland Vacature Groep en JoBBsquare. Al 15 jaar als high-service speler actief in de arbeidsmarkt om via de platformen werkzoekenden en werkgevers respectvol met persoonlijke aandacht bij elkaar te brengen. 

 

RecruitingFriends is méér dan een platform

Traditionele marktpartijen bakenen ieder een virtueel stukje terrein af, zetten daar digitale hekken omheen en vragen tenminste een van de marktpartijen om te betalen voor toegang. Zo wordt de arbeidsmarkt versnipperd in kaveltjes. Tijd voor verandering!

 

RecruitingFriends doorbreekt dat patroon en biedt een open platform. Iedereen is welkom, zonder belemmeringen. Werkgevers kunnen kosteloos hun vacatures plaatsen. Recruiters betalen géén lidmaatschap. RecruitingFriends verdeelt 80% van de opbrengst eerlijk onder recruiters en werkzoekenden. Zo ontstaat er een gemotiveerde community.

 

Als familiebedrijf is het ons doel om de arbeidsmarkt weer terug te geven aan de mensen, want voor de beste matches is persoonlijk contact onmisbaar.

 

Voel jij je thuis in een organisatie waarbij:

  • Je wordt gehoord, gezien en geraakt
  • Je iedere dag de kans krijgt om te leren
  • Oprecht met elkaar wordt omgegaan en we allemaal onszelf durven te zijn
  • We lef tonen om echt succesvol te zijn
  • Er innovatief wordt ingespeeld op ontwikkelingen in de markt
  • We niet bang zijn voor verandering
  • Slim werken voorop staat, maar waar teamwork, plezier en gezelligheid heel erg belangrijk zijn. 

 

Wij zijn op zoek naar verdere uitbreiding en professionalisering van ons team. Maak deel uit van dit succes en bouw met fantastische collega's mee aan de verdere toekomst van RecruitingFriends, building a world around opportunities.

 

Bij RecruitingFriends zijn de volgende 2 vacatures beschikbaar: