Waarom onze organisatie

Dagelijks gratis lunch!
Een informele organisatiecultuur; successen worden gedeeld, gevierd en beloond!
Grenzeloze doorgroeimogelijkheden in een internationale organisatie.

Wij bieden

Opleidingsbudget
Een 50/50 pensioenregeling. Zo draagt de werkgever bij aan jouw ouderdomspensioen
Flexibele werktijden in overleg

Onze recruiter

Over ons

Werken bij Radius

Radius Business Solutions Nederland B.V. is één van de snelst groeiende aanbieders van vlootbeheer tools in Nederland. Ons doel is om bedrijven te helpen met het navigeren naar een duurzame toekomst. Wij weten dat ESG-principes een belangrijke rol spelen in dit doel, zowel voor Radius als voor onze klanten, en daarom zijn deze verankerd in onze bedrijfsstrategie. Wij zijn dan ook lid van het UN Global Compact Network en gebruiken deze principes als basis van zaken doen.

Vanuit Breda werken wij met een team van zo’n 35 collega’s aan een sterke groei en naamsbekendheid van onze producten. Het is onze missie om bedrijven van elke omvang te helpen zich aan te passen naar de veranderingen in de markt en te profiteren van de kansen die deze veranderingen met zich meebrengen. Door ons uitgebreide pakket van tankkaarten, laadpassen, laadpalen, telematica systemen en aanvullende diensten voor Fleet Mobility zijn wij in staat om ieder bedrijf een passende oplossing te bieden. Radius Business Solutions Nederland B.V. maakt onderdeel uit van Radius Payment Solutions Ltd., één van de toonaangevende bedrijven wereldwijd op het gebied van vlootbeheer.

 • Uitgebreide doorgroeimogelijkheden, zowel nationaal als internationaal – uitbreiding van je persoonlijke en zakelijke ervaring.
 • Een innovatieve, technisch gedreven bedrijfscultuur – werken met de nieuwste en meest interessante producten en systemen op het gebied van vlootbeheer.
 • Een wereldwijde, snel groeiende organisatie met een ondernemersgeest en informele bedrijfscultuur – iedereen is lid van de Radius familie.
 • Kwalitatief hoogwaardige producten en diensten - doorlopende innovatie.

Bij Radius bieden we je prima arbeidsvoorwaarden, leuke incentives en voordelen. Je kan jezelf zijn en krijgt de ruimte om jezelf te ontplooien en te ontwikkelen! 

 • Een intern  en extern ontwikkel- en trainingsprogramma 
 • Uitgebreide doorgroeimogelijkheden bij een wereldwijde, snelgroeiende organisatie
 • Een leuke werksfeer en samenwerking met een enthousiast, gemotiveerd en divers team
 • Marktconform salaris op basis van opleiding, kennis, competenties en ervaring
 • Een aantrekkelijke bonusregeling, 25 verlofdagen
 • Thuiswerk vergoeding, reiskostenvergoeding (bij > 15 km enkele reisafstand) of NS business card
 • Een prachtig dakterras, uitermate geschikt voor een gezellige vrijdagmiddag borrel
 • Om je gezondheid en welzijn te bevorderen en je duurzame inzetbaarheid te verhogen  wordt wekelijks vers fruit geleverd; er is dus altijd een gezonde snack beschikbaar. Daarnaast hebben we een interne en externe vertrouwenspersoon. Bovendien gaan we maandelijks met elkaar in gesprek en kunnen we alles met elkaar bespreken wat op dat moment wenselijk en/of nodig is.
 • Regelmatig zijn er leuke incentives met mooie beloningen, zoals een gift card, een thermobeker, een kaarthouder, een lunch of diner en zelfs een weekendje weg of reis naar het buitenland!
 • Een kleine greep uit het aanbod van (sociale) activiteiten: bowlen, BBQ, pubquiz, kerstdiner en natuurlijk de vrijdagmiddagborrel!
 • Een Refer A Friend programma; een extra bonus en eeuwige roem als jij iemand uit je netwerk aanbrengt die bij ons komt werken (uit te betalen na 3 maanden dienstverband).
 • 25 Verlofdagen, zodat je heerlijk met vakantie of een keer een lang weekend weg kan om te genieten en ontspannen.
 • Een prima pensioenregeling, verzuimregeling én nabestaandenverzekering.


Onze waarden

Gezondheid / Vitaliteit
Dagelijks ontbijt op kantoor voor aanvang van de werkdag. Wekelijks een mand boordevol heerlijk fruit; een gezonde snack voor tussendoor. https://www.radius.com/careers/employee-wellbeing/
Duurzaamheid
We ontwikkelen constant middelen en mogelijkheden voor een duurzame inzetbaarheid en samenleving.
Balans
Werk en privé in balans; wij bieden je de mogelijkheid om parttime te werken, zodat je ruim voldoende tijd over houdt om leuke dingen te ondernemen.
Respect
Vanzelfsprekend! Respect, diversiteit, en inclusiviteit staan bij ons hoog in het vaandel. https://www.radius.com/careers/diversity-equity-inclusion/
Innovatief
In onze markt is innovatie een must; wij zijn wereldwijd doorlopend hiermee bezig door ontwikkeling van nieuwe producten en diensten, werkprocessen en werkmethodes.
Resultaatgericht
Goede resultaten worden gedeeld, gevierd en beloond. Work hard, play hard. https://www.radius.com/careers/reward-and-recognition/
Humor
Een werkvloer met humor is belangrijk; we organiseren dan ook regelmatig activiteiten en campagnes.
Informeel
Bij Radius kan je jezelf zijn en krijg je de ruimte om jezelf te ontwikkelen.
Klantgericht
Onze klanten zijn belangrijk; we gaan dan ook ver om de klanttevredenheid en het niveau van onze service zo hoog mogelijk te houden.
Persoonlijke ontwikkeling
Doorlopend jezelf persoonlijk én zakelijk ontwikkelen en ontplooien; wij helpen je om jouw ambitie waar te maken. https://www.radius.com/careers/career-progression/
Vertrouwen
Wij vertrouwen op jou, jij vertrouwt op ons; alles is bespreekbaar. Daarvoor zijn zowel een interne als externe vertrouwenspersoon beschikbaar.
Samen
Door samenwerking behalen we de beste resultaten. We zijn dan ook allemaal onderdeel van Team Radius.
Training en ontwikkeling
Doorlopend jezelf ontwikkelen door interne en externe trainingen! https://www.radius.com/careers/training-and-development/ https://www.radius.com/careers/global-opportunities/
Elke dag met plezier naar het werk! Dat is waar ik naar streef, voor mezelf én voor mijn (nieuwe) collega's. Word jij mijn nieuwe collega?
Hellen Go
Hellen Go office manager

Hoe ziet je sollicitatieprocedure eruit?

Sollicitatie
Je hebt een passende vacature gezien en solliciteert door je korte motivatie en CV naar ons te mailen.
Eerste reactie
Wij bevestigen per mail de ontvangst van je sollicitatie en berichten je over het vervolg van de procedure.
Telefonische screening
n een kort telefoongesprek stellen we enkele vragen inzake je ambitie, beschikbaarheid, arbeidsvoorwaarden en andere functiegerelateerde zaken.
Eerste interview
We nodigen je uit voor een eerste kennismaking met de teamleider of manager; in dit gesprek zullen we dieper ingaan op jouw en onze mogelijkheden, ambitie en andere belangrijke onderwerpen.
Assessment
Bij senior- en managementfuncties is een assessment van toepassing.
Tweede interview
Bij senior- en managementfuncties wordt een tweede interview gehouden met de manager en director.
Aanbod
Bij wederzijdse tevredenheid ontvang je van ons een aanbod per mail.
Aangenomen
Heb je het aanbod geaccepteerd? Dan gaan we alles in gang zetten om jou een perfecte start van je nieuwe baan te geven.
Onboarding
In de eerste week/weken krijg je een intensieve interne training; daarna ga je aan de slag en heb je collega's om je heen waar je doorlopend mee kan sparren.
Proeftijd
In principe is op onze arbeidsovereenkomst een maand proeftijd van toepassing.
Werken bij Radius
Tijdens je werk zullen wij je ondersteunen en helpen bij je ontwikkeling, waardoor jij de juiste kennis en ervaring krijgt om je werkzaamheden met veel plezier en resultaat te kunnen uitvoeren.