Over ons

Raoul Hagenbeek en Jan Nickmans geven al ruim 20 jaar samen leiding aan PUUR Groenprojecten en sinds 2005 zijn zij tevens eigenaar van het bedrijf. De tweekoppige directie weerspiegelt, samen met het team, het karakter van het bedrijf; levendig, krachtig en vakkundig.

PUUR Groenprojecten heeft sinds 2015 twee vestigingen, ontstaan vanuit de wens van Jan Nickmans om ook in zijn geboorteland België, de passie voor mooie tuinen maken, werkelijkheid te laten worden. Jan voert directie en organisatie in de vestiging te Alken (B) en Raoul doet dit in Liempde (NL).

Uiteraard is er een nauwe samenwerking tussen Jan en Raoul en de teamleden, mede doordat de calculatie en administratie in Liempde uitgevoerd wordt.

De huisvesting van zowel PUUR België alsook PUUR Nederland, is in beide gevallen een bijzondere boerderij met rijke historie, ligt in een ruimtelijke omgeving en straalt rust en sfeer uit. Het geheel is zo PUUR, het kan bijna niet beter!

PUUR groenprojecten als lid van www.Tophoveniers.nl

Negen ervaren hoveniers, gevestigd door heel Nederland, hebben de handen ineengeslagen onder de naam Tophoveniers, een label om trots op te zijn. De voordelen van het samenwerkingsverband zijn kennisuitwisseling en het kritisch beoordelen van elkaars werk en bedrijf; zo blijft kwaliteit steeds gewaarborgd.

PUUR Groenprojecten is een betrokken werkgever. Naast een goed salaris bieden wij jou volop kansen om te ontwikkelen en door te groeien in het team. Er is een gezellige werksfeer waar vertrouwen, vrijheid, plezier en samenwerken voorop staan. 

PUUR is vooruitstrevend en toonaangevend op het gebied van ontwerp en aanleg van tuinen (Lid Tophoveniers). We maken met z’n allen met veel passie, bijzondere tuinen. De opdrachtgevers zijn voornamelijk particulieren. 
Het team bij PUUR is hecht en we gaan voor langere dienstverbanden. De sfeer is informeel, gezellig en gericht op ‘samen mooie tuinen maken’. De communicatielijnen zijn kort en je krijg veel vertrouwen en vrijheid zodat je met veel plezier je werk kunt uitvoeren. Bij PUUR staat niet alleen de tevreden klant hoog in het vaandel. Ook de persoonlijke ontwikkeling van alle medewerkers en het plezier in het werk, krijgt veel aandacht. 

PUUR groenprojecten is regelmatig op zoek naar talentvolle, gedreven medewerkers die kunnen bijdragen aan de groei en ontwikkeling van ons bedrijf. Ambitieuze, personen die beschikken over voldoende werkervaring en genoten opleidingen nodigen wij ten alle tijden uit om een open sollicitatie aan ons te richten.

 

Bij Puur Groenprojecten zijn de volgende 6 vacatures beschikbaar: