Waarom onze organisatie

"Een kleine scholengemeenschap waar verbinding centraal staat"
"Werken met betrokken collega’s die allemaal passie hebben voor onderwijs."
"In het hart van regio Waterland"

Wij bieden

Professionaliseringsbudget
Wil je graag op de fiets naar je werk? Maak dan gebruik van ons fietsplan!
Collectieve Verzekeringen

Over ons

Altijd wat te kiezen!

De Purmerendse ScholenGroep is een ‘brede’ scholengroep van zeven scholen in het voortgezet onderwijs in de regio Waterland. We bieden alle soorten onderwijs aan: gymnasium, voorbereidend wetenschappelijk onderwijs (vwo), hoger algemeen vormend onderwijs (havo), alle leerwegen van het voorbereidend middelbaar beroepsonderwijs (vmbo) en praktijkonderwijs. Onze scholen bieden naar grondslag openbaar of bijzonder onderwijs en hanteren elk een uiteenlopende pedagogisch-didactische aanpak. Deze diversiteit geeft ouders en leerlingen de mogelijkheid tot kiezen en geeft onze scholen de mogelijkheid om leerlingen maatwerk aan te bieden.



Onze waarden

Ontwikkeling centraal
Bij al onze scholen wordt dit uitgangspunt ondersteund : jouw ontwikkeling staat centraal. Met ons onderwijs maak je straks de stap naar vervolgonderwijs of een volwaardige plek in de maatschappij.
Groei
Ons scholengroep begrijpt hoe belangrijk jouw ontwikkeling is. We zijn er om je te ondersteunen op elke stap van je carrière.
Innovatie
Als je kiest voor onze scholengroep kiest, kies je voor een organisatie die innovatie waardeert en jou de kans geeft om je stempel te drukken op de toekomst.
Verbinding
Kies voor een organisatie die gelooft in de kracht van menselijke relaties en de impact die jij hierin kunt hebben.

Hoe ziet je sollicitatieprocedure eruit?

Sollicitatie
We ontvangen jouw sollicitatie graag via onze werkenbij.psg.nl pagina
Eerste reactie
Je ontvangt een automatisch gegenereerde mail ter bevestiging van jouw ontvangen sollicitatie
Selecteren kandidaten
Na het verlopen van de vacature ontvang je binnen een week bericht of je bij de eerste rond van geselecteerde kandidaten behoord.