Waarom onze organisatie

Zorg voor duurzame ruimtelijke ontwikkeling, veilige en schone leefomgeving, (vaar)wegen en economie
De organisatie staat als gesprekspartner naast en met gemeenten, waterschap en de rijksoverheid.
Op het provinciehuis en de provinciale organisatie is een werkvloer waar iedereen welkom is.

Wij bieden

Wettelijk zorgverlof.
Op het provinciehuis is een bedrijfsrestaurant hier kan je terecht voor een lekkere en gezonde lunch
Salaris conform meest recente ipo CAO.

Over ons

Ruim baan in Flevoland

Flevoland is de snelst groeiende provincie van Nederland. Een gebied waar denken en doen samenkomen in fascinerende projecten en activiteiten. Stedelijke dynamiek gaat samen met rust, ruimte en groen. Dit maakt Flevoland tot een uitdagende en inspirerende werkgever met een heel interessant werkveld: de samenleving. Creatieve oplossingen

De provincie is op zoek naar medewerkers die op een verbindende en vernieuwende wijze te werk gaan. Zij gaan recht op hun doel af, denken buiten de kaders en komen met creatieve oplossingen. De provincie biedt een aantrekkelijk en gevarieerd arbeidsvoorwaardenpakket en goede scholings- en ontwikkelmogelijkheden.


Onze waarden

Gezondheid / Vitaliteit
Onze medewerkers vertellen met trots over hun werk. Zij helpen elkaar, voelen zich veilig en gehoord en werken aan hun ontwikkeling.
Balans
Draagt ook zorg voor de culturele eigenheid en controleert of gemeenten goed met hun geld en verantwoordelijkheden omgaan, kwaliteit van het openbaar bestuur en bevordert de samenwerking
Respect
We zijn een open transparante organisatie waarin de professionaliteit van de medewerkers centraal staat.
Innovatief
We laten doelbewust onze eigenheid zien in ons werk en ons gebied. Dit doen wij innovatief, vernieuwend en door steeds te blijven leren.
Pionieren
Flevoland is uniek en heeft een bijzonder verhaal te vertellen. Bij de provincie Flevoland werk je samen om dit verhaal elke dag mede mogelijk te maken.
Open
Gesprekspartner naast en met gemeenten, waterschap en de rijksoverheid: een onmisbare schakel in een netwerksamenleving waarin complexe vraagstukken in samenwerking met partners worden aangepakt
Kundig
De organisatie zet de maatschappelijke opgaven centraal en maakt daarop de cultuur (dat wat in harten en hoofden van mensen leeft), de structuur en het management passend
Vertrouwen
Er wordt van je verwacht dat je vertrouwelijk omgaat met informatie.
Samen
Onze medewerkers vertellen met trots over hun werk. Zij helpen elkaar, voelen zich veilig en gehoord en werken aan hun ontwikkeling.
Verantwoordelijkheid nemen
Dit alles op basis van een grondwettelijke verankering en een takenpakket wat per onderdeel verankerd is in wetgeving.
Integriteit
Als ambtenaar van de provincie wordt van je verwacht dat je je functie zorgvuldig en integer uitvoert.

Hoe ziet je sollicitatieprocedure eruit?

Sollicitatie
Stuur ons je cv met een krachtige motivatie. We bekijken je sollicitatie zorgvuldig. Zijn we enthousiast, dan willen we je graag ontmoeten!
Eerste reactie
Gebruik hiervoor het sollicitatieformulier in de betreffende vacature. Je hoort binnen 1 week na de sluitingsdatum of we je uitnodigen voor een kennismaking. Wij werken met de NVP sollicitatiecode.
Telefonische screening
Een eerste gesprek zien wij als een kennismaking van twee kanten. Wij willen meer van jou weten en jij wilt weten hoe provincie Flevoland is.
Eerste interview
Sluit jij goed aan bij de vacature? Hebben we een positieve indruk van elkaar? Als dat zo is, gaan we verder en maken we een tweede afspraak.
Tweede interview
Tijdens het tweede gesprek gaan we dieper in op de functie en de kwaliteiten die nodig zijn. Ben jij de perfecte kandidaat en voldoet deze functie aan alle verwachtingen?
Assessment
Soms krijg je na het tweede gesprek nog een assessment of een opdracht. Dat hangt af van de functie. Wij vinden integriteit en betrouwbaarheid heel belangrijk.
Aanbod
In het arbeidsvoorwaardengesprek bespreken we onze belangrijkste arbeidsvoorwaarden. Daarnaast maken we afspraken over het salaris, je werkuren en de indienstdatum.
Aangenomen
Tot slot maken we een kopie van je bankpas, diploma’s en legitimatiebewijs. Dit voor een soepele indiensttreding. Na het arbeidsvoorwaardengesprek mailen we de belangrijkste arbeidsvoorwaarden.
Onboarding
Je ontvangt binnen enkele werkdagen een e-mail met toegang tot het HR-systeem. Hier staat je arbeidsovereenkomst klaar, welke je eenvoudig digitaal ondertekent.
Introductiebijeenkomst
Binnen een maand na je eerste werkdag nodigen we je uit voor een introductiebijeenkomst waar we je wegwijs maken in de belangrijkste HRM zaken. Ook wordt je uitgenodigd voor de Flevotour.
Proeftijd
Houdt rekening met een proeftijd van één maand. Na de proeftijd geldt er een opzegtermijn van één maand. In de vacature waarop je reageert staat aangegeven welke overeenkomst en welke termijn.
Arbeidsovereenkomst tekenen
Je ontvangt een e-mail met toegang tot het HR-systeem. Het kan zijn dat de arbeidsovereenkomst nog niet klaar staat, jouw leidinggevende moet tekenen alvorens de overeenkomst voor jou zichtbaar is.

Gerelateerde organisaties