Over ons

In 1981 is Profclean Europe opgericht toen nog handelend onder de naam Proclean Nederland B.V. Jaren later is vanwege het internationale succes, de handelsnaam gewijzigd in Profclean Europe.

Profclean Europe is een groothandel met een eigen productie en ontwikkeling. Wat een unieke combinatie is, waardoor onze klanten deze producten geleverd krijgen zonder tussenkomst van andere partijen. De ontwikkeling van producten is begonnen met het ontwikkelen en produceren van reinigingsproducten zoals: handcleaner, shampoo, vloerreiniger, ontvetter, etc. Later is heeft Profclean geïnvesteerd in een eigen product ontwikkeling van smeermiddelen, additieven en oliën. Dit is inmiddels een zeer waardevol onderdeel geworden binnen het huidige producten gamma.

Vanwege de toenemende vraag naar totaal leveranciers zijn er veel producten in het pakket opgenomen waardoor Profclean Europe voor haar klanten een waardevolle partner kan zijn. Profclean Europe handelt enkel met fabrikanten om haar klanten een goede kwaliteit en service te kunnen bieden.

Profclean Europe biedt een combinatie van gemakkelijk en snel bestellen middels deze webshop, met professioneel advies op maat. Dit wordt gedaan door onze vertegenwoordigers die verdeeld zijn over de gehele Benelux.   
Middels onze specialisten en eigen laboratorium is er de mogelijkheid om producten op maat te produceren.

Bij Profclean Europe is de volgende vacature beschikbaar: