Over ons

Organisatie Pro College 
Pro College regio Nijmegen bestaat uit 4 praktijkscholen in Bemmel, Boxmeer, Wijchen en Nijmegen. Pro College heeft enthousiaste en betrokken medewerkers die bewust hebben gekozen voor het praktijkonderwijs. We hebben toezicht, bestuur en uitvoering duidelijk van elkaar gescheiden. Zo krijgt iedere medewerker de ruimte en verantwoordelijkheid om te doen waar hij goed in is. De organisatie van Pro College staat hieronder beschreven :

Raad van Toezicht
De Raad van Toezicht controleert en adviseert het bestuur. De raad bestaat uit een voorzitter en vier leden. 

Bestuur
Eric Bouwens is bestuurder van Pro College. Hij is eindverantwoordelijk voor de organisatie van Pro College.

Schooldirecteuren
De dagelijkse leiding van de scholen is in handen van twee schooldirecteuren. Nicolette Di Giulio is verantwoordelijk voor onze scholen in Bemmel en Wijchen en het kernteam werk. Paul Verbraak is verantwoordelijk voor onze scholen in Boxmeer en Nijmegen.

Staf
Het management en de docenten krijgen ondersteuning van een professionele staf met expertise op het terrein van secretariaat, finance & control, huisvesting, ICT en personeel & organisatie.

Teams
Elke school werkt met een of meerdere teams, onder leiding van een teamleider. Een team bestaat uit docenten, onderwijsassistenten, instructeurs en pedagogisch ondersteuners die samen verantwoordelijk zijn voor het onderwijs en de begeleiding van de leerlingen.

Kernteam Werk
Het Kernteam Werk (KTW) is het gespecialiseerde team van Pro College dat zich bezighoudt met stages, vacatures, werkgeverscontacten, uitstroom naar werk en het behouden van werk. Het KTW werkt schooloverstijgend en bestaat uit een eigen teamleider, trajectcoaches en een recruiter.

Zorgteam
Iedere school heeft een eigen zorgteam. Hierin bespreken de zorgcoördinator, een orthopedagoog en een schoolmaatschappelijk werkster hoe extra ondersteuning van individuele leerlingen eruit moet zien.

Onderwijsondersteunend personeel
Administratieve medewerkers, conciërges, schoonmaaksters en applicatiebeheerders zorgen ervoor dat we ons onderwijs goed kunnen verzorgen.

Bij Procollege is de volgende vacature beschikbaar: