Waarom onze organisatie

Open bedrijfscultuur met super gezellige ambitieuze en collegiale collega’s.
Mogelijkheid tot het volgen van trainingen en persoonlijke ontwikkeling
Kantoor in Tilburg (om de hoek bij de Piushaven)

Wij bieden

Opleidingsbudget
Goed bereikbaar met openbaar vervoer
Reiskostenvergoeding

Onze recruiter

Over ons

Primatch is een landelijk opererende recruitment consultancy organisatie met een unieke werkmethode. Of het nu gaat om het tactisch uitzetten van een vacature via de beste (online) media, het inrichten van een werken-bij site, het selecteren van de juiste kandidaat of het afnemen van een test en/of assessment.
Wij kiezen niet voor de makkelijkste weg, het snelle geld of de gebruikelijk paden. Wij gaan voor een echte oplossing. Soms ongebruikelijk, soms standaard, maar altijd wat het beste bij jouw vacature en organisatie past.

Wij hebben de traditionele wereld van werving & selectie de rug toegekeerd. Wij vinden dat het anders moet, dat het beter en slimmer kan. Ons uitgangspunt is dat niemand beter in staat is om de juiste medewerker voor de functie te vinden en uit te selecteren, dan jij zelf. Maar misschien heb je daarbij wat hulp nodig. Wij ondersteunen daarbij, versterken jouw recruitmentproces, met slimme en handige oplossingen maar dan zĂłnder op jouw stoel te gaan zitten.

Wie met ons in zee gaat, is te allen tijde zelf in charge. Wij toveren geen kandidaat uit de hoed, maar helpen om de juiste mensen op de juiste manier te bereiken, te werven, te beoordelen en te selecteren. Onze dienstverlening is modulair en bestaat uit precies datgene wat jij van ons vraagt.
Wij werken niet op basis van een bemiddelingsfee, maar rekenen de uren die wij daadwerkelijk maken, verantwoord tot op 6 minuten nauwkeurig. Jij kunt op elk moment zien wat wij voor jou hebben gedaan, hoe de stand van zaken is en wat de tot dusver gemaakte kosten zijn.

Wij zijn volledig transparant in onze werkwijze. Wij werken uitsluitend met originele vacatureteksten, cv’s en motivatiebrieven, inclusief NAW-gegevens, foto’s, huidige en eerdere werkgevers enzovoort. De belofte van transparantie maken wij waar via een aantal innovatieve instrumenten. Een evaluatie/analyse-tool bijvoorbeeld aan het einde van het recruitmentproces. We laten precies zien wat wanneer gebeurde, welke middelen werden ingezet, wat de resultaten en de kosten waren. Efficiënt, effectief en neutraal, vanuit geen ander belang dan dat van de opdrachtgever.

Together we do the job!


Onze waarden

Innovatief
Wij blijven leren en innoveren
Verbazen
Wij overtreffen verwachtingen
Transparant
Wij zijn eerlijk en oprecht
Ondernemerschap
Wij tonen lef en initiatief
Together we do the job
Jeroen Bergen
Jeroen Bergen Managing Partner

Bij Primatch HR Groep zijn de volgende 8 vacatures beschikbaar:

Hoe ziet je sollicitatieprocedure eruit?

Sollicitatie
Leuk! Je hebt gesolliciteerd. Je ontvangt een bevestiging en wij gaan met je sollicitatie aan de slag. Je ontvangt uiterlijk binnen 5 werkdagen een reactie.
Telefonische screening
Zien we voldoende aansluiting? Dan nemen we contact met je op voor de eerste telefonische kennismaking.
Eerste interview
Tijdens een persoonlijk gesprek met de leidinggevende gaan we verder in op jouw sollicitatie. We kijken of jouw ambities aansluiten bij de ambities van onze organisatie.
Tweede interview
In het tweede gesprek praten we door over jou relatie tot de functie en maak je kennis met je collega's.
Aanbod
Het aanbod: de laatste stap voor je carrière bij Primatch echt van start gaat!
Aangenomen
Welkom bij de club! Together we do the job!
Onboarding
Bij de onboarding zorgen we ervoor dat jij je meteen een onderdeel van de club voelt.