Waarom onze organisatie

Sterke en solide organisatie
Familiebedrijf

Wij bieden

Lease auto: indien passend bij de functie
Werken vanuit huis mogelijk: afhankelijk van de functie en in overleg met de leidinggevende
8% vakantiebijslag, uitbetaling in juni

Onze recruiter

Over ons

Pouw Automotive is met ruim 270 medewerkers en 7 vestigingen in Groot Overijssel een van de belangrijkste Volkswagen, Audi en Volkswagen Bedrijfswagens dealers van Nederland. Naast de verkoop van nieuwe en gebruikte personen- en bedrijfswagens, kunnen klanten bij ons terecht voor service en onderhoud, financieringen en verzekeringen, lease, autoverhuur en autoschadeherstel. Kortom, het complete mobiliteitspakket. 
De medewerkers op onze vestigingen in Deventer, Rijssen, Hardenberg, Zwolle, Kampen en Meppel komen uit deze regio. De binding en lokale betrokkenheid is daarom groot. Wij spreken tenslotte dezelfde taal als onze klanten. Onze vestigingen werken vrij zelfstandig, maar verliezen het groepsbelang nooit uit het oog: onze medewerkers delen informatie, onderhouden voortdurend informele contacten en richten zich op gezamenlijke doelen. Samen vormen we een betrouwbare regionale speler met sterke merken en diensten op het gebied van mobiliteit. Dát maakt ons uniek.

Voor jou persoonlijk
Op persoonlijk vlak zijn er volop kansen en mogelijkheden bij Pouw. Onze medewerkers worden gestimuleerd zich te ontwikkelen. Wij bieden – naast een marktconform salaris en goede arbeidsvoorwaarden – daarom een breed pakket opleidingen en cursussen. Daarnaast hebben wij een actieve personeelsvereniging, die activiteiten voor jong en oud organiseert. Ook mooi meegenomen: onze medewerkers profiteren van voordeel op onze eigen producten en diensten.

PGA Nederland
Pouw Automotive is onderdeel van PGA Nederland NV. PGA is een van de grootste dealerholdings in Nederland. Met meer dan 50 locaties in Nederland vertegenwoordigt PGA 9 verschillende automerken: Volkswagen, Audi, Peugeot, BMW/MINI, Honda, Renault/Dacia en Hyundai. Daarnaast heeft PGA Nederland diverse leasemaatschappijen en schadeherstelbedrijven (UAS Schadeherstel) in zijn beheer.
PGA Nederland NV is een dochteronderneming van PGA Motors met in totaal 317 dealerbedrijven in Frankrijk, Nederland, België en Polen. PGA Motors is op haar beurt weer een dochter van Porsche Holding Salzburg (actief in 25 landen).

Onze waarden

Betrouwbaarheid en integriteit
Is eerlijk en betrouwbaar, consistent in woord en daad, geloofwaardig en weet zo vertrouwen te winnen.
Teamgeest en samenwerking
Het werken aan een goede sfeer en gemeenschappelijkheid om de prestaties van een team te bevorderen.
Externe klantgerichtheid
Het besef dat inspanningen ten dienste staan van de externe klanten, handelen vanuit de positie van de externe klant.
Resultaatgerichtheid/outputgerichtheid
Is gericht op het bereiken van doelen; ziet zichzelf als primair verantwoordelijk voor het bereiken van resultaten; heeft voor zichzelf duidelijke prestatiemaatstaven.
Inzet en gedrevenheid
Actief en vasthoudend werken aan het bereiken van gestelde doelen.

Hoe ziet je sollicitatieprocedure eruit?

Sollicitatie
Klik op de blauwe knop 'Solliciteer nu' Je wordt doorgestuurd naar onze website WerkenbijEmilFrey.nl waar je je sollicitatie kunt versturen.
Eerste reactie
De recruiter die jouw sollicitatie heeft ontvangen, gaat jouw sollicitatie bekijken en binnen 2 weken contact met je opnemen.
Eerste interview
Het 1e gesprek vindt altijd plaats op de vestiging waar je gesolliciteerd hebt.
Tweede interview
In een 2e gesprek maken we graag verder kennis met je. Ook dit gesprek vindt altijd plaats op de vestiging waar je gesolliciteerd hebt.
Aanbod
Na een succesvol 2e gesprek hebben we telefonisch contact. Ben jij nog steeds enthousiast? En zijn wij nog steeds enthousiast? Dan doen we je graag een aanbod.
Aangenomen
Zodra er getekend is, starten we met de onboarding. We stomen je klaar voor je 1e werkdag.