Over ons

Porteum is een gloednieuwe onderwijscampus in Lelystad, die bestaat uit zeven kleinere gebouwen: drie voor het vmbo (Porteum College), drie voor het havo en vwo (Porteum Lyceum) én een cultuurgebouw. 
Het is een groene, duurzame en inspirerende omgeving waar je leert, leeft en samen werkt aan je eigen toekomst en die van de wereld om je heen.

Het is ook een unieke plek waar middelbare scholieren van Lelystad elkaar kunnen ontmoeten, maar ook hun eigen plek hebben. Waar ze een vertrouwde omgeving hebben waar ze zich thuis kunnen voelen, maar waar ze ook alle faciliteiten hebben die ze nodig hebben om optimaal voorbereid te worden op een succesvolle toekomst.

Deze campus biedt ons de mogelijkheid om door de veelheid aan keuzemogelijkheden voor alle niveaus, en de ruimte om samen te werken, kwalitatief hoogwaardig onderwijs te verzorgen. Onze jongeren verdienen immers het beste onderwijs. Onderwijs dat ze de kans geeft om zelf de regie te nemen over hun eigen leren, werken en leven. 

Dit doen we in samenhang met elkaar én met onze omgeving. Het lokale bedrijfsleven, de gemeente en het vervolgonderwijs zijn onze partners in de ontwikkeling van ons onderwijs.

Porteum, de voordelen van groot, kleinschalig georganiseerd. Uitdagend onderwijs in een prachtige omgeving!

Bij Porteum Lyceum is de volgende vacature beschikbaar: