Over ons

Plieger bv is een landelijke groothandel in sanitair, verwarming, elektra en installatiemateriaal, waar 750 medewerkers werkzaam zijn. Het hoofdkantoor en centraal magazijn zijn gevestigd in Zaltbommel. Met een eigen expeditie en 55 vestigingen in Nederland levert Plieger een assortiment van meer dan 150.000 artikelen aan o.a. installateurs, loodgieterbedrijvendetaillisten en bouwmarkten.

ThermoNoord is een onderdeel van de Plieger groep. ThermoNoord is een technische groothandel, gespecialiseerd in warmtetechniek, warmwatertechniek, klimaattechniek en airconditioning. 

Missie
Binnen de installatiebranche zijn wij dé zakenpartner van de professionele installateur en de gespecialiseerde detailhandel. Bij alles wat wij aan producten en diensten ontwikkelen, implementeren en leveren is de duurzame relatie met  onze klanten ons uitgangspunt. Samen met de installateur en de gespecialiseerde detailhandel bewerken en ontzorgen wij de opdrachtgever/consument.

Visie
Wij staan schouder aan schouder met onze klanten en ontzorgen hen - duurzaam, altijd en overal dichtbij, snel en foutloos - met een perfecte logistiek en een fijnmazig, landelijk netwerk van Expressen en Toonzalen. Wij zorgen voor een brede beschikbaarheid en snelle bereikbaarheid van een compleet aanbod. Vanuit onze autoriteitspositie en met onze kennis en faciliteiten ondersteunen wij de professionele installateur en de gespecialiseerde detailhandel bij het opbouwen van een onderscheidende marktpositie, een renderende onderneming en het duurzaam ontzorgen van de opdrachtgever/consument op het gebied van persoonlijke hygiëne en leefcomfort.

Bij Plieger B.V. zijn de volgende 50 vacatures beschikbaar:

Verkoopmedewerker

Plieger B.V.
Alphen aan den Rijn
Logo Plieger B.V.

Verkoopadviseur badkamers

Plieger B.V.
Capelle aan den IJssel
Logo Plieger B.V.