Wij bieden

Salarisschaal conform CAO
Pensioen
Vakantiegeld

Over ons

Plieger bv is een landelijke groothandel in sanitair, verwarming, elektra en installatiemateriaal, waar 750 medewerkers werkzaam zijn. Het hoofdkantoor en centraal magazijn zijn gevestigd in Zaltbommel. Met een eigen expeditie en 55 vestigingen in Nederland levert Plieger een assortiment van meer dan 150.000 artikelen aan o.a. installateurs, loodgieterbedrijvendetaillisten en bouwmarkten.

ThermoNoord is een onderdeel van de Plieger groep. ThermoNoord is een technische groothandel, gespecialiseerd in warmtetechniek, warmwatertechniek, klimaattechniek en airconditioning. 

Missie
Binnen de installatiebranche zijn wij dé zakenpartner van de professionele installateur en de gespecialiseerde detailhandel. Bij alles wat wij aan producten en diensten ontwikkelen, implementeren en leveren is de duurzame relatie met  onze klanten ons uitgangspunt. Samen met de installateur en de gespecialiseerde detailhandel bewerken en ontzorgen wij de opdrachtgever/consument.

Visie
Wij staan schouder aan schouder met onze klanten en ontzorgen hen - duurzaam, altijd en overal dichtbij, snel en foutloos - met een perfecte logistiek en een fijnmazig, landelijk netwerk van Expressen en Toonzalen. Wij zorgen voor een brede beschikbaarheid en snelle bereikbaarheid van een compleet aanbod. Vanuit onze autoriteitspositie en met onze kennis en faciliteiten ondersteunen wij de professionele installateur en de gespecialiseerde detailhandel bij het opbouwen van een onderscheidende marktpositie, een renderende onderneming en het duurzaam ontzorgen van de opdrachtgever/consument op het gebied van persoonlijke hygiëne en leefcomfort.''Het werk bij Plieger is zo leuk omdat je alle vrijheid hebt. Je zorgt dat de goederen bezorgd worden op je bepaalt zelf de pauzes en pauzeplekken. Ook bouw je met klanten een leuke band op en zo houd je er veel gezellige koffieadresjes aan over.''
Dave
Dave Vrachtwagen Chauffeur

Bij Plieger B.V. zijn de volgende 37 vacatures beschikbaar:

Logo Plieger B.V.

Scrum Master

Plieger B.V.
Utrecht of Zaltbommel