Over ons

Personal Fitness Nederland ??
Wij staan voor jouw 'Personal Fitness', voor jouw 'Persoonlijke Gezondheid'. Dat doen we voor jou én voor alle mensen in Nederland die willen werken aan hun persoonlijke doelen.
Wil je afvallen? Sterker worden? Fysieke of mentale klachten verminderen of meer weerstand opbouwen? Wij kunnen je helpen!
Onze Fit for Life methode bewijst zich jaar in jaar uit. Reeds 15.000 mensen behaalden hun doelstellingen voor de volle 100% en ontpopte zich tot een betere versie van zichzelf.
Ben jij benieuwd hoe we jou ook gegarandeerd gaan helpen? Neem dan contact op met de coach van de dichtstbijzijnde vestiging en overleg samen de mogelijkheden.
 
Wat doen we en waarom?
We zetten ons in voor jouw persoonlijke gezondheid. Tijdens een vrijblijvende kennismaking bespreken we alle fysieke en mogelijke mentale doelen die jij wenst te behalen. Aan de hand van deze doelen stellen we een persoonlijk Leefstijl Programma voor je samen met onder andere Beweeg- en Voedingsschema’s en Mindset Coaching, zodat jij precies weet wat je moet doen om je doelen te bereiken.
Dit programma bestaat uit de gouden formule van 3 pijlers:
Voedingsadvies
Beweging
Mindset en Coaching
De programma’s vinden plaats in onze Personal Fitness Nederland studio’s. Deze studio’s zijn sfeervol en functioneel ingericht. Alles vindt plaats in een privésfeer waar je in een 1 op 1 setting met jouw coach aan de slag gaat.
De mindset coaching en voedingsadviezen worden wekelijks geëvalueerd en besproken. Daarnaast vinden er in de oefenruimte functionele trainingssessies plaats.
We werken niet met grote en zware sportschooltoestellen, maar met functioneel fitnessmateriaal. Op deze manier wordt het lichaam het meest functioneel getraind en ervaar je daar in het dagelijkse leven direct en structuereel de voordelen van.
We werken persoonlijk, resultaatgericht en met aandacht. En omdat we nauw betrokken blijven bij het gehele proces – van meten tot verbeteren – staan we garant voor de realisatie van gezondheid en geluk.
Je wordt sterker, fitter, leniger, behaald jouw gewenste gewicht en beschikt over de juiste mindset, gegarandeerd!

Bij Personal Fitness Nederland zijn de volgende 16 vacatures beschikbaar: