Over ons

Group Peeters

Onze organisatie is opgericht in 1955 door dhr. Victor Peeters als een modern reinigingsbedrijf. Group Peeters is een van de grootste, zelfstandige industriële reinigingsbedrijven. Als familiebedrijf zijn wij na meer dan 60 jaar uitgegroeid tot een internationale organisatie met bijna 1.000 medewerkers en verschillende vestigingen op 10 locaties in Europa.

Visie

Klanttevredenheid, flexibiliteit, innovatie, milieuzorg, kwaliteit en veiligheid zijn de steunpilaren van het beleid en onze visie. 

Group Peeters streeft ernaar haar opdrachtgevers de beste industriële diensten aan te bieden op de markt. Veel meer dan een leverancier, willen we de betrouwbare, meedenkende partner zijn die 24/7 klaarstaat en onze ervaring en expertise graag delen met elke klant. 

Industriële Reiniging

Op het gebied van industriële reiniging zijn wij de toonaangevende speler op diverse gebieden en markten. Wij bieden een totaaloplossing in de vorm van maatwerk voor al uw reinigingsprojecten. Door voortdurend te innoveren optimaliseren wij onze reinigingstechnieken en gaan voor duurzame oplossingen. Reinigingstechnieken waar we gebruik van maken zijn onder andere; Chemisch reinigen, Hogedruk reinigen, Vacuüm reiniging, Robot Tankcleaning, Sponge Blasting, Droogijsstralen en Laserreiniging.

Automatisch Reinigen

Wij geloven in een 100% handsfree toekomst. Peeters is dan ook continu op zoek naar technieken die ervoor zorgen dat het werk veiliger kan worden uitgevoerd. Hiermee lopen we ver vooruit op de huidige regelgeving.

Onze handsfree reinigingsmethodes zorgen ervoor dat medewerkers het equipment op afstand kunnen bedienen en hun werk met hogedrukapparatuur kunnen uitvoeren buiten de gevarenzone. De fysieke inspanning vermindert en er wordt op een efficiëntere manier gereinigd! Group Peeters heeft hiervoor alle mogelijke technieken in huis.



'Het vak industriële reiniging heb ik bij Peeters geleerd. Ik heb veel diploma's behaald: VCA VOL, HD-spuiter, heftruck certificaten. Na het behalen van mijn rijbewijs C ben ik nu machinist van verschillende voertuigen; ik ben een echte "all-rounder".
Gerry de Groen
Gerry de Groen Machinist