Over ons

Pearle introduceert Pearle Studio - Dé gloednieuwe opticien in Nederland. Met de mooiste merkmonturen en alle aandacht voor ogen. Pearle Studio is er voor wie verder kijkt!

We are open - Met zo'n 100 winkels verspreid door het hele land. Voor iedereen die op zoek is naar een optimale beleving en persoonlijke aandacht. Bij de aankoop van een bril, zonnebril of contactlenzen. En die zijn of haar ogen het beste gunt. Want wie verder kijkt, ziet en ontdekt net even meer.

Always happy to help - We nemen écht de tijd. Verdiepen ons in wensen en behoeften. Bieden persoonlijk passend stijladvies. En hebben daar de nieuwste luxe monturen en zonnebrillen van de mooiste designmerken al voor in huis. Van Gucci, Sandro, Persol en Tom Ford tot Ray Ban, Michael Kors, BA&SH en Boss. Want we willen niets liever dan dat elke klant geweldig ziet, zich lekker voelt en altijd straalt!

We care for eye care - Zo zijn onze klanten altijd verzekerd van alle aandacht en echt betrokken oogzorg. Van deskundig advies en van de mooiste merken van de wereld, gewoon om de hoek. Inclusief alle service. Met altijd onze extra smile.


Bij Pearle Studio zijn de volgende 12 vacatures beschikbaar: