Over ons

Wil jij werken bij een ambitieuze scholengemeenschap met een sterke streekfunctie én een breed en verdiepend onderwijsaanbod? Dan is het Pax Christi College de school voor jou!
 
Het Pax Christi College is dé school voor voortgezet onderwijs in het Land van Maas en Waal. We hebben twee locaties in Druten en één locatie in Beneden-Leeuwen met in totaal ongeveer 1800 leerlingen en 230 medewerkers. Ons onderwijsaanbod bestaat uit gymnasium, atheneum, havo en alle leerwegen van het vmbo.
 
We bieden onze leerlingen meer dan alleen een diploma. Ons motto is ‘Ontwikkel, onderzoek, onderneem!’ We bereiden onze leerlingen voor op het vervolgonderwijs en hun plek in de maatschappij en we verwachten daarbij een actieve en ondernemende houding. We stimuleren onze leerlingen om hun talenten te ontwikkelen en hun ambities waar te maken. We werken en leren vanuit verbinding, vertrouwen en de groeimindset.
 
De komende jaren willen we onze school nog steviger profileren als streekschool waar kwalitatief goed en modern onderwijs wordt aangeboden en die is verbonden met onze omgeving. Tegelijkertijd hebben we de komende jaren te maken met een krimp in leerlingaantallen en dit levert de nodige (financiële) uitdagingen op. Buig jij deze uitdagingen graag mee om naar kansen? We zijn een ondernemende school, we zijn volop in ontwikkeling en we hopen dat jij daar jouw bijdrage aan wilt leveren!