Over ons

Delta Scholengroep verbindt 25 PO-scholen verspreid over de gemeenten Arnhem, Rheden, Renkum, Oost-Gelre en Berkelland. Onze scholen verzorgen onderwijs voor ruim 5000 kinderen die in hun leerproces worden begeleid door ruim 600 medewerkers. Delta Scholen hebben een eigen gezicht, zijn geworteld in een eigen traditie en omgeving, maar vormen een solidair verbond van kennis, ervaring en ambitie op het gebied van primair onderwijs.

De Pastoor van Arsschool is gehuisvest in MFC De Spil in Malburgen West, een wijk met een diversiteit aan culturen. We delen het gebouw met andere partners en werken hiermee samen.

Goed onderwijs bieden is waar we voor staan, waarbij taal, lezen en rekenen een belangrijke plaats in nemen. Deze zijn de basis om straks goed te kunnen functioneren. Door zoveel mogelijk heldere doelen te stellen en onze organisatie daarop in te richten (directe instructiemodel, zelfstandig werken, plusgroepen) proberen we tegemoet te komen aan de behoeften van ieder kind.
Respect, vertrouwen, openheid, duidelijkheid zijn kernwaarden voor ons. We gaan voor de dialoog en werken vanuit de visie ‘Hier word je gezien!’