Over ons

Dagelijks verwelkomen we ruim 26.000 kinderen en 3.600 medewerkers op meer dan 400 Partou’s. We zijn daarmee de grootste kinderopvangorganisatie van Nederland en kunnen met trots zeggen dat we enorm veel ervaring met kinderen hebben. Wat wij belangrijk vinden? Vriendschap, persoonlijke aandacht, plezier en kwaliteit! Tegelijkertijd zijn we op vestigingsniveau klein en vertrouwd voor zowel medewerkers als klanten. Op deze manier bieden we onze klanten de beste kinderopvang en onze collega’s een fijne werkomgeving. Wist je dat er op ons servicekantoor in Vianen ook nog eens 150 collega’s werken? Zij weten als geen ander hoe belangrijk onze pedagogisch medewerkers en vestigingsmanagers voor Partou zijn. Zij ondersteunen de collega’s op locatie daarom ook met veel plezier bij hun werkzaamheden.

Waarom Partou? Bij Partou draait alles om de kinderen! En dit maakt onze pedagogisch medewerkers direct de belangrijkste mensen binnen onze organisatie. Zij zorgen ervoor dat alle kinderen van nul tot en met twaalf jaar zich geliefd voelen, plezier hebben en zich kunnen ontwikkelen. Wij vinden het daarom belangrijk dat onze collega’s voldoende uitdaging vinden, blijven groeien en ondersteund worden. Hierdoor kan iedereen met plezier naar zijn werk en met een glimlach naar huis. 


We zijn allemaal zorgzame personen en hebben als hoofddoel om goed voor de kinderen te zijn, dus heb je die klik met je collega's automatisch al. Er heerst een informele en vrolijke sfeer, waardoor ik iedere dag met plezier naar het werk mag gaan.
Stefan Winkel
Stefan Winkel Pedagogisch Medewerker Kinderdagverblijf

Bij Partou B.V. zijn de volgende 769 vacatures beschikbaar: